Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háromtusa MK. III. (U15) és Kéttusa MK. II. ford. Versenykiírás

Strandra megyünk hétvégén. Csakhogy nem lubickolni, mint szokás ilyen helyeken, hanem versenyre kelni, ahol a rezet lehet vágni kifele, például. Ez a teljesítmény azon mutatója, mikor a távot (és ellenfeleket) úgy vágod zsebre, akár a huzat a bejárati ajtót. Az ötven méteres medence bónusza, a hosszok darabszámát tekintve mutat kedvező képet, hiszen kétszáz méter esetében, négy kevesebb a nyolcnál, nem igaz? Hogy méterre ugyanannyi, szinte szóra sem érdemes. Ezekkel, az amúgy teljesen felesleges (a lényeg úgy is a kiírás) bevezető mondatokkal a (harci)kedved igyekszem szítani, jóllehet, azt igazából neked kell magadban megtalálni és biztos vagyok benne, sikerülni fog.
A második forduló több szempontból is érdekes. Egyrészt az elsőt követi, de ez még hagyján, ami különlegessé teszi, hogy az előzőben szerzett rutin beépíthető, van viszonyítási alap, egy kitűzött mérce, (átugrani ildomos) viszont nem nyomaszt a most vagy soha tétje, hiszen messze a vége, világcsúcsot dönteni később sem kár.

Készülni rá legjobban úgy lehet, ha mától már benned él a versenyláz, mert ügyesen irányítva plusz erőt dagaszt látszólag nemlétező helyekre, amitől a Superman csávó is képes a röpködésre, gondolom. A szárnyaid próbálgatását, nem tiltja versenyszabály…

Háromtusa MK.III. forduló (U15) ITT

Kéttusa MK.II. forduló (U10-14)  ITT
(össze ne keverd)

Csak magadtól ne szállj el

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.