Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hazai tavaszi

A közhír, ami természeténél fogva tétetik, ezúttal a tavaszi háziversenyünket dobolja ki. Mivel neve elhallgatását nem kérte, a kiírásban is szólítani kéne valahogy. Ám a nyuszi már elszaladt, a májusfa még odébb virágzik, mi legyen hát? Hosszas töprengés után a HCSB nevet adományoztam neki, ami egyszerre jelenti a Házi Csapatbajnokság és a Hogyan Cseréljünk Bakancsot, címeket is, ha például túrázni akarunk az amatőr státuszból az igazi sportolók fellegvárába…
Aztán szöget ütött fejembe a hiányérzet, és muszáj volt kiegészítéssel élnem. Az ’E’ beszúrása, HECSB - re módosította e talányos rövidítést, jelentése pedig: Házi Egyéni és Csapatbajnokság. (legalább érthető) A Magyar kupa fordulók egy dolog, de nem sétálhatunk csak úgy el mellette, hogy ki a legjobb hazai sportoló. Rangot, tekintélyt parancsoló, különleges előjogok illetik gazdáját, hogy mást ne mondjak, a legszebb fogas, a legjobb zuhany birtokosa lesz, míg övé a trón.

A viadal maga, április 18-án, csütörtökön, edzésidőben lesz. Három órától futás, négytől az úszás. Korosztálynak megfelelő távokon egyéniben és helyben választott csapatokkal váltóban. A versenyt szponzorálta az ÁGÓ-TEAM. (nagyon finom)

 

A király!


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

napozóverseny

(M_Eszter, 2013.04.14 20:43)

És TAVASZ lesz aznap, 21 fok és napsütés!!! Végre.