Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek (külön kiadás)

Várható ez évi események időrendben, mindössze megemlítve vázlatosan, mert a lesz csak arra jó, hogy türelmetlen kérdéseket gyártson, úgy mint jó jó, de mikor? (Részletek tehát később) Események alatt az egyesületünkben történő dolgokat értem természetesen, hiszen a világ nem a KSI körül forog, egy-két százalékban azért belejátszik más is.

Na szóval:
Mikulás Kupa. Mióta kiléptünk a nemzetközi porondra, és külföldi tudósításokban is a vezető hírek között szerepel, lett Mikulás Cupa. (Tudatlan külföldiek, nem beszélik a magyart) Hazai nyelven c-vel ejtve pedig egy kis ízt ad neki, akár a reszelt citromhéj.
Kezdő csoport: December 5. szerda 17 ó úszás, (50 m) 18 ó tornatermi akadálypálya.
Haladó csoport: December 6. csütörtök 15 ó futás ( 1200 / 2000 m) 16 ó úszás (100 / 200 m ) 8. szombat 8 ó tornatermi akadálypálya.
December 14. péntek. ELIT évzáró vacsora. Helyszín egy csepeli szálloda étterme, ahová külön busszal utazunk, gyülekezés 15 órakor a KSI-ben. Visszaérkezés kb. 19 ó. Mivel annyit ehetsz, amennyi beléd fér, javaslom, éhezz rá! Ezen a napon nincs edzés, hogy valami jó hírrel szolgáljak azoknak is, akik valamilyen okból nem jutottak szóhoz az elitek versenyében.
December 28-án 15 órakor, Családi Váltó. Ki nem tudná mi fán terem, járjon utána… A verseny nyitott, volt tanítványok, nagymamák, papák számára is. Sőt! Ahogy sőt az is, hogy a téli szünetben és a két ünnep között is lesz edzés. Mert itt a KSI öttusában ez olyan magától értetődő, mint a pinty.

Torokfájásra is

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2012.11.30 18:04)

Szia Gyula pár minket érintő hír a bejegyzéseddel kapcsolatban Cintike a Mikulás kupán sajnos nem tud részt venni mivel egy picike szemölcs nőt a lábujján amit kedden lézereznek a 28-i családi versenyen az én hibámból sajnos nem tudunk elmenni ugyanis 26-29-között szokásos utazáson veszünk részt mivel mint tudod mi az ünnepeket beleértve a Karácsonyt Szilvesztert 1-ét végig dolgozzuk csak ez az időpont maradt a versenyekre mindenkinek sok sikert kívánunk és jó szórakozást sok ajándékot mindenkinek Kellemes Ünnepeket kívánunk Sport baráti üdvözlettel Véber család

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2012.12.01 07:32)

Rendben.
Sajnálom.
Viszont!

Ott leszünk

(Polacsek Andris , 2012.11.22 19:55)

Köszönjük a híreket 5-én megyünk a cupára:-) a Mikulás is ott lesz?:-)
Betegek lettünk de jövő hétől megyünk a téli szünetben is és a 2 ünnep között is "sokat úszunk de azt keményen" remélem jól idéztem.:-)
Nem lehetne h idén a családi váltón az utolsó 3 helyezet is díjazni, csak egy kósza kérdés v ötlet:-)...
Vagy itt is két csoportot csinálni kezdőt és haladót csak h a kicsiknek is legyen siker élményük.

Szép hetet!

Re: Ott leszünk

(Gyula bá, 2012.11.22 21:04)

Helyes! Az utolsó, hátulról az első, nem igaz? Nézőpont kérdése. Vastaps mint nyeremémy? :)
Jobbulást!