Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hol az igazság?

Jó dolog a demokrácia. Szabadság, meg minden. S benne naná, hogy az egyén érdeke is megnyilvánulhat… Eredetileg egy újabb szavazásra gondoltam a ranglista pontszámításával kapcsolatban, de nehéz megfogalmazni pár szavas mondatokban milyen legyen, ezért inkább itt teszem közzé, és várom a javaslatokat. Hallottam véleményeket, miszerint nem igazságos, és bár az igazság odaát van, azon vagyok, hogy jusson belőle ide is. Nyilván való, ez a rangsor az MK versenyeket, plusz az ELIT bajnokságot veszi csak figyelembe, az F korosztálytól a B-ig. A majdani győztes, ennek a sorozatnak lesz a legjobb KSI-s versenyzője. A nagyok országos és világverseny eredményei, más kategória.
Amit figyelembe lehetne venni: Ne csak az első tízbe kerültek számítsanak. (Akkor meddig?) - Mennyi?- Harminc!- Mi harminc?- Mi mennyi?…jutott eszembe.
No és a pontok? Mert pontok nyüzsögnek körülöttünk. Úgy mint nézőpont, forráspont, fénypont, pont így, pont úgy, pont ott. És pont! Hogyan differenciáljunk? Hm?
Amennyiben nem jön javaslat, jobb híján, marad a régi számítás. Végül egy megjegyzés. Ez egy játék, természeténél fogva, ebben is vannak győztesek, és vesztesek. De akkor is csak játék marad… a távolmaradást, tiszteletben tartom.

 

Álruhában

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

számítás

(Vigh Zoltán, 2012.01.17 14:09)

Szia Gyula Bá!

Talán az ELIT verseny létszáma lehetne meghatározó. Tehát 1.-12 pont; 2.-11 pont... stb.
Csapat eredméy? Fogalmam sincs :-)

Re: számítás

(Gyula bá, 2012.01.17 19:56)

Nagyon jó ötlet! A magam részéről benne vagyok. A csapatértékelés úgy volt, -független az egyéni szerepléstől-hogy az aranyérmet nyert csapattagok 5, ezüst 3, a bronz 1 pontot ért. Mindenképpen díjaznám, mert dogóra segítette a KSI-t. A pontarányok változhatnak, ha úgy látjátok igazságosabbnak...