Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Időzítés

Az igazság a részletekben rejlik. Ígéretemhez híven, közkincsé teszem, hisz jobb ma egy kincs, mint holnap a nátha és, hogy ne dőlj hiába hátra, legyen veled mindig a hátha…
Csatlakozva a téli vásárhoz, itt mindenáron lehet hozzájutni az édességhez. Szavatossága lejárhatatlan, mert összetevőiben hordozza az állandóságot. Ebben a vásárban, ne a leértékelést keresd, éppen fordítva! Drága. Mint a kedves, a szeretett, a várt, amiből oly kevés van, de ha eljön, el ne ereszd és öleld át szorosan… (az a drága szusz)

Üdvözítő időzítő. Jó helyen lenni, jó időben, ez ám a nem mindegy. Tájékoztatóm ennek reményében írom. Legyen idő számolni vele, elraktározni az emlékezés sorai közt, felkészülni, hogy az összes eltántorítani szándékozó akarat, sírva meneküljön a semmibe. Amennyiben elfelejtenéd e neves-nemes napokat, újra lehet olvasni, (így van szerkesztve) vagy tippelj rá kizárásos alapon. (én veszem a kalapom)

Mikulás Kupa (tanfolyamos kicsik nagyok)
December 5. szerda!
16 órakor, az uszoda előtt kijelölt pályán, kábé 250 méter, három kör futás, 17 órakor úszás, ötven méter (két hossz) avagy 25 méter a legkisebbeknek, és 18 órakor, tornatermi akadálypálya.

Versenyzőknek:
December 5. szerda (dettó)
15 órakor úszás - 200m - 16 órakor (nekik is) futás - öt kör - lövészetük 8-án szombaton

Családi Váltó
December 28. péntek 15 óra
Három fős csapatok, futás úszás versenyszámokban. (Van aki e nevet nem ismeri?) Aki hallja, adja át! Izzítsd be, szervezz, keress társat. Vének, meglepetéscsapatok, nyeretlenek, újak, legyen bármi… a részt vétel a fontos, nem a lényeg! (te kis félszeg)

Karácsonyi vásár

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.