Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó ha tudod, de tényleg

Úgy döntöttem, elsumákolom a bevezetőt és egyenest a közepébe vágok, annyi rengeteg a közlendő, akár égen a csillag, annak pedig se szeri se száma, ugyebár. Igazából nem is tudom hol kezdjem, mert e hírek között akad elevenbe maró, szívderítő, hidegen hagyó és hasonló dörgedelmek, a miheztartástól kezdve, a jó ha tudod vizein át, egészen a hol volt hol nem volt, esti mesébe illő (csak el ne aludj) ó mily csudákig, minden.
Végülis, kő papír olló segedelmével az alábbiak szerint alakult a befutó:

KSI öttusa szakosztály. Nevében a lényeg! Szinte könnyedén kiolvasható belőle, mi elsősorban öttusázókat szeretnénk nevelni, arra törekszünk, hogy tanítványaink versenyzővé váljanak ebben a nem hétköznapi, nagyszerű sportban.

Jó szándék - értsd nyugodtan - ajándék részünkről az edzések biztosítása azok számára, akik a versenyzéstől távol, egészségügyi (égjen a zsír, avagy jó irányba görbüljön a girinc…) megfontolásból járnak hozzánk, ám szakosztályunk léte szempontjából, ez bizony másodlagos. Helytállni ezen a szinten is lehet, hordoz értéket több mint a semmi alapon, s kiket az idő érlel még harcostárs sorainkba, alkotják a nem versenyzők táborát.

Öttusa versenyzőnek az a szerencsés kiválasztott mondható, aki rendelkezik tagsági könyvvel és a tavalyi versenyszezonban legalább három versenyen indult. A leigazolás önmagában mit sem ér, ha nincs mögötte tényleges (min. három) versenyzés.  Ez vonatkozik az idei évre, új igazolások esetében is. Az ő státuszuk onnantól él, mikor az adott év nekik  harmadik versenyén, átrobogtak a célvonalon.

Külön említésüket az alábbi bekezdés indokolja:

2015. 02. 01-től tag- és tanfolyam díjak változása a következő:
Versenyzőknek marad a 8 ezer, míg a többieknek 10 ezer Ft-ra emelkedik a havidíj. Hozzánk járó testvérek esetében, egy teljes, plusz a fele összeg fizetendő. Pl.: két tanfolyamos tesó esetében: 10 ezer + 5 ezer = 15 ezer, két versenyző 12 ezer, egy ilyen egy olyan 13 ezer
Nagyon bízom abban, hogy nem riaszt el senkit, s talán ösztönzőleg hat arra nézve, sportolni komolyan érdemes! És nem a pénzről beszélek, inkább a kiállásról… itt vagyok, lássuk mennyit érek?!

Ha már a terheknél tartunk, essünk túl valamennyin. Versenyzőknek az éves versenyengedély díja 800 Ft, amit a jövő héten kérek nálam befizetni. Új igazolások alkalmával + 800 Ft (kiállítás és versenyengedély) összesen tehát 1600 Ft.
Idén minden verseny ezer forintos nevezési költséggel jár. Ennek terhét szakosztályunk viseli! Ezért arra kérek mindenkit, idő előtt szóljon, bármi okból távolmaradás esetén, törölni tudjuk a nevezést, ne legyen kidobott pénz az ablakon. Indokolatlan távolmaradáskor ugyanis a nevezési díj, a szülőt terheli.

Sportorvos:
Telefon-időpontkérés, (0630 6093565) tőlem kapható kitöltendő űrlap, minden vizsgálat a helyszínen (KSI) … mert dobban a szív (hál isten)

Idén, a legkisebb korosztálynál bevezetésre kerül az éremdíjazás kivezetése. Pontok, sorrendek lesznek, érmek nem annyira. Indok: ne csorbuljon az önértékelés penge éle… sicc

Evezzünk békésebb vizekre.
Január 23-án pénteken fél négykor tartjuk az évnyitó estebédünket a 1033 Bp. Laktanya utca 3-5 szám alatt található Trófea étteremben. Meghívott tanítványaim csinosban a helyszínen, pontosan, mert kihűl a vajas kenyér. Kb fél hatig tart.
Ezen a napon edzés helyett evés. Mi kaját, te (ki nem vagy ott) kefét. Dekódolva: nincs edzés.

Január 30 péntek:
Háziversenybajnokságfelmérő. Össz - szakosztályi (Csilla, Gyöngyi, Taki) megméretés. (hány deka a mókus) Három órától futás, négytől úszás. Mindenki aki számít, hát számoljunk együtt, legyél te is számottevő (hátha kihúzzák) Az öttusa szövetségből megfigyelő érkezik, direkt, hogy lásson titeket és hírét vigye ámulatba esésének minden szívszorító pillanatát.

Utoljára hagytam. Azok a szép, agyonvárt, csodálatos szerelések... oh. Drága barátaim, már a küszöbön! Csak azért nem sorolom fel valamennyit, mert nem fér az oldalamra, de egyet bizton állíthatok. Minden versenyt megnyerünk!  Ha nem a dobogó tetején, hát szépség tekintetében, lefogadom.

Remélem nem hagytam ki semmit, amennyiben mégis, amiatt van, hogy a végére már én is bealudtam. Álmodjunk szépeket!

Álmodj szépeket!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

új szezonra fel!

(M_Eszter, 2015.01.18 20:48)

Köszönjük a tájékoztatást! Szerintem jó hírek, és izgatottan várjuk a szezont!
Kérdés háziversenyileg: ugye már az idei korcsoportok, távok, stb. (tehát MK-feeling) lesz?
Biztos elkápráztatják a kölkök a Megyfigyelő Bácsit! ;-)

Sok erőt Gyula az új idényhez!

E+E

Re: új szezonra fel!

(Gyula bá, 2015.01.19 06:19)

Idei távok, persze. Köszönöm!