Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két-Háromtusa OB kiírás - Mór 2015

Országos Bajnokság. Nevében a rangja. Ezért aztán messze tájakra eljutó izgatott beszédtéma, vezető hírek éllovasa, az igazság és a jövő szépreményű záloga. Meg annyi minden még, hogy hirtelen nem is jut eszembe. Mikor azt mondom fergeteges, akkor nagyon visszafogottan fogalmaztam, mert fantáziadús képzelőerővel, egy közepes hurrikánt ha képzelsz magad elé, csakhogy ez mindent visz. Mint az all in, vagy aduász a tökalsót. Mindehhez hozzávesszük az 1.2- es szorzót, (jelentsen ez bármit is) a történet magában is égbe kiáltó. Amolyan felkiáltó. Jel. Talán.
Remélem sikerült kellően rád ijesztenem, de ha valami nem babra megy, akkor nincs mit tenni, nem igaz?

A móri város gazdái megóvták az eredeti időpontot, attól féltek rájuk pimpósodik a kínálat. Ugyan ki menne iddogálni, mikor versenyt is nézhet? Így esett, hogy a borfesztivállal egy napra esett eset egy nappal korábbra lett keltezett. Szószerinti fordításban ez annyit tesz, pénteken egyéni és csapat, szombaton váltó. A pénteki hiányzás a suliból, tudom, sokakban bűntudatot ébreszt, hiszen tanulni tanulni, ám nagyon bölcsen valaki azt mondta, soha nem késő, egész életre szóló jegyünk van rá…

A kezdésidőpont egyenlőre titkosított, majd fellebben a fátyol hányra is. Buszunk lesz, az összes férőhely kiadó! Mennyiségét tekintve, szánalmasan csekély, szóval nem árt keresgélni az induló járatok között.

u.i.: azt olvasom a kiírásban, "kötött háromfős csapatok" ? Ennek még utána járunk, mi fán terem. Ja, el ne feledjem, az OB rangjához illően az egyen szerkó dukál, mer olyan jól áll.

Kiírás ITT

Időrend: http://www.pentathlon.hu/2015/09/30/ket-es-haromtusa-egyeni-csapat-es-valto-orszagos-bajnoksag-reszletei/

Indulás a KSI-ből (aki velem jön) 7.30-kor

 

Egészségedre

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.