Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kéttusa MK.I. és Háromtusa MK.II. - Eredmények

Bele kell illeszkedni, mint kukoricacsőnek a darálóba. Az idény eleji forma már csak ilyen. Ha hozzávesszük még az első bálozók, mi hol van és én ki vagyok, illetve a duplájára hízott távok ismeretlenes egyenletét, akkor világosan látszik, a feladvány bizony a húzós fajtából való. A jó hír, hogy tanulható. Picurka bökkenő a tények világában, mások is ezt teszik, (szintén darálódnak) szóval a tapasztalás, hovatovább a rutin épülése náluk is megvalósuló folyamat. Nélkülözi a kizárólagos használatot, felvásárlására tett kísérletek is egyre másra kudarcot vallanak. Amikor kitalálták a versenyzés fogalmát, okosan hagyták nyitva e lehetőséget, győzzön a jobbik, kiáltottak egyszerre és felugorva egymás tenyerébe csaptak. A sétagalopp, műfaját tekintve az ölembe hullottal szoros együttműködésben, a szórakoztató ipar könnyed ágához sorolhatók, míg az igazi dráma a fajsúlyával operál, s teremt maradandót. Ide tartoznak a leküzdött méterek, izzadságcseppek, a mindent beleadok, valamint a hú apám, ez igen(!) elismerés szavai.

Mától a tömegnyomor alapegysége az emkáegy. A fű fa virág ehhez képest, kietlen pusztaság. Birkózással melegíteni úszásra, a legújabb szisztémák kézikönyvében  sem található vadonatúj találmány. Engem speciel a két vállra fekvéstől csak a mérhetetlen rutinom mentett meg az utolsó pillanatban. A hozzám hasonló szerencsés bejutottak elkönyvelhették első győzelmüket, a versenyfeladat megoldása innentől máris egyszerűbbnek ígérkezett…

Nem úsztatok fényesen. (a kivétel erősíti a szabályt) Derengés azért volt, amire aszondom, ez pont elég. Gondold el azt a képtelen helyzetet, hogy világcsúcsot úszol az év elején! Az edzés rögtön elvesztené lényegét, mert minek pattogni, ha már fenn vagyok, nem igaz? Így viszont maradt min faragni, lehet fogat csikorgatni, mászni fel, gyűjteni tovább… (majd a végén lemérjük)

szomorkás arcokon pereg a könny
ami nem sír úgy hívják: közöny

Te kis huncut! Hát nem megint megkukucskáltad az eredményeket. Kutakodik keres beír megnyit és olvasgat. Én meg itt veszkelődök a hiába. Na de most! Az enyémbe elrejtettem egy hibát, aki megtalálja, páratlan nyereményben részesül. Hoppá!

Kéttusa eredmények: ITT 

Háromtusa eredmények: ITT 

Daráld ki mi van...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.