Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kéttusa MK.IV. forduló Mór - Eredmények

Ha tippelnem kéne, azt mondanám, úgy nagyjából tízből tízszer az történik, aminek történnie kell. Az adott helyzetnek ugyanis oka van nyerni, vagy veszteni. Minden téged szolgál. Neked ad, még ha elvesz is. Tudatja veled, eljött az idő, esetleg várnod kell még, netán tenned érte. Így dicsér, bírál, ösztönöz, az a nem tudom kicsoda-micsoda. Egy biztos, öreg harcos, aki rég óta itt van már, szeme a távolbalátásról nevezetes és az a hír is szárnyra kapott, hogy bajnok. Az igazság bajnoka. Lehet vele vitatkozni, csak nem érdemes. A füstölgés, soha nem oldott meg semmit, a belátás inkább. Az elégedetlenség két dolgot szülhet. Legyintést, vagy erőt. Tessék választani!

Mikor az álomarcú lány szembe jön az utcán…
Azt álmodod, hogy valami nagyszerű történik veled, aztán felébredsz, és jót nevetsz magadon, milyen messzire galoppírozott a fantáziád. És megtörténik mégis, pont, mint az álmodott mesében. Ez elég klassz, nem? Én meg az aranyérem? Csípjél meg! (Szép, mint egy színes álom)

Előtte vagy, gondolod uhh, majd elszalad és aszondod: jó volt! A hely, a verseny, olyan késztető. Gondolatébresztő…

Csak itt (is) csak most csak neked (ne kapcsolj el)

Szóval az eredmények: ITT

Álomarcú lány
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jó volt!

(M_Eszter, 2016.07.09 21:43)

Azt mondja Emma hazafelé: milyen jó verseny volt! Pedig érmet se szerzett, semmilyet se :-). Olyan jófej, tényleg! (Nem tudtunk elköszönni, bocsánat! Rohannunk kellett.)

Re: jó volt!

(Gyula bá, 2016.07.09 21:45)

szerintem is :)