Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kéttusa OB. Hódmezővásárhely 2016 - Eredmények

Minden, ami országos, az bizony nagyszabású. Ennél talán csak a kapitális nevezhető nagyobbnak, bár ez a nagyságot kifejező szóhasználat, inkább a baromságok és a lepuffantott trófeákkal kapcsolatban kerül megemlítésre, így nyugodtam mondhatom, a mi versenyünk fölötte áll fellegeknek, már-már egyedüli a színek palettáján.
Azt a leborult, keresztbe torlódott, kikerülhetetlen akadályokkal terhes hétszentségit néki! A bili is mindig ott borul ki, ahol nem kéne, no meg az autók keresztbe, a versenyre igyekvők precízen kiszámolt, időben odaérünk idejét írva át ezzel a maga kénye-kedvére. A vis major egy darabig állta a sarat, aztán érvényét veszítve hullott a semmibe és vette el a győzelmet a zsebekből. Vigyázat! Zsebtolvaj banda garázdálkodik az utakon. Bevett szokásuk elleni megoldás mindössze a jelentős ráhagyás, minimum napokkal számolva, de hol az a pénz, kérdem én?! Mindegy is (most már) ami itt elveszett, visszajön máshol.

Ha megkérdeznéd az utca emberét, mit jelent az OB rövidítés, tízből kilencnek fogalma se lenne, olyasmit mondanának: orvosi betegellátó, esetleg orosz barát, ne adjisten tampon márka… mi bennfentesek azonban képbe vagyunk, még szép, hogy Országos Bajnokság! Alig tódítva az igazságon, egyik bajnokom, egyenesen Olimpia Bajnoknak titulálta magát… simán eladható kevésbé jártas és rokoni körökben.

Pont olyan volt, amilyennek lenni kellett. Remek. Küzdelmes. Sikeres. … s a van még mit javítani, szintén a jellemzők között. A dolgok menete, avagy az élet rendje, hogy a szájízeket befolyásoló hurrá, épp úgy jelen van, mint vélt gödör a kupacok alatt. A személyek változnak, a fent és lent viszont állandó…

Eredmények  ITT

Szép példány

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.