Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kéttusa Országos Bajnokság - Kiírás

Ismerd meg hazádat program keretében a közeli Hódmezővásárhelyen rendezik soros versenyünket, a kéttusázók Országos Bajnokságát. A szünet jótékony hatásának köszönhetően a kirobbanó forma magától értetődik. A kipihent állapot, köztudottan óriási erőtartalékot halmoz rakásra, csak kiereszted fogságából és rászabadítod a távra, majd úgy gyűröd magad alá, ahogy úthenger a papundeklit. Aggodalomra csupán az adhat okot, hogy maga a mozdulat, ha el nem is veszett, némileg átalakult. A rendelkezésünkre álló időben ennek visszaállítására kell figyelmet fordítani. (fordítgatod, s megleled)

Egy Országos Bajnokságnak súlya van. Hangtól kezdve a fajon át, még maradandó is, olyan értelemben, hogy az itt szerzett kitűnő eredmény, soha nem évül el. Sok-sok év múlva, mutatóujjaddal az ég felé (a nyomaték kedvéért) számolhatsz majd be a tátott szájú hallgatóságnak: bezzeg amikor én… kezdetű páratlan szereplésről. Ha véletlen a száznegyvenkettedik helyen futnál célba, muszáj lesz vetítened, vagy más sztorival előhozakodni. Az ámulatba ejtésnek jó pár formája ismeretes, ám egy OB. tündöklés, nyerő történet a legek közt is.

„Tudta”?
Az OB-n kötött hármas csapatok szerepelnek. Aki jobban teljesít, mint a nevezett, csapatban lévő sporttársa, na, az szívás, mert az érmet bizony a kijelölt hármak kapják. Alig veszett ennél több Mohácsnál, de ez van. Meg hazafelé a vigasz cukrászda.
Kötelező egyesületi színek! Egyrészt a szabály okán, valamint a hatás miatt. Igazolt tény az ellenfeleknél kiváltott zsibbasztó rémület, amikor elszáguld mellettük a KSI felirat!

Busszal megyek, jövök mind a két napon, amíg beférsz, jöhetsz. Úgy számolom, legkésőbb 7-kor indulás. Aki ott alszik, ne felejtsen el pizsamát is csomagolni…
Van még valami! Nincs. Akkor jó!

Kötelező olvasmány  ITT 

A nyomaték miatt

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.