Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kígyónak lábsó

Szia Hajrá KSI!

Ezen a felületen beszélgettünk (legalábbis én így gondoltam rá) és nem olyan régen a mindennapjaim része volt. Be kell ismernem, mára elfogytak a szavak, mert ami engem most körülvesz, az nektek nem sokat mondana és igaz ez fordítva is. Ugyan súlyos hiányérzet aligha szaggat, bizonyos dolgokat véleményezni, érzelmeket, érzéseket oda-vissza jelezni, jólesett bevallom. Kicsit sajnálom ennek a tíz évnek tartalmát veszendőbe hagyni, bár lényegének igazából annyi, azért remélem lesz még közös pont, vagy valami világraszóló, és lesz miért még mesélni.
Vadkerten, ha őszinte akarok lenni, csak világraszóló események zajlanak.
Rajzoltam egy béna lovat a táblára, mire az egyik elsős fiú, aki mellesleg cérnahangon bír beszélni, úgy adta elő a tanítónéninek, hogy tessék elképzelni, volt itt egy fiú (ez voltam én - haha) és egy igazi lovat varázsolt nekünk! Mutatványokra pedig szükség van, ez nem kérdés, kalapból nyulat és társait, különben hová akasztom a futócipőm?
Tehetségekből nincs hiány. Páran olyan jól adják a szerencsétlent, hogy azt már külön tanítani kéne. De a gyors az villám, a lassú meg visszafelé is képes haladni, lenyűgöző. Ha most tartanék edzést, vagy játékot nektek, nem ismernétek rám. Annyit tanultam két év alatt, amit a KSI-ben húsz év alatt sem. Nincs kamu óra, akkor rád szakadna a plafon, muszáj betárazni és lőni, ami a csövön kifér. Kígyónak lábsó, madaraknak fogsor a minimum. Mert "Sosem szabad a lázat annyira enyhíteni, hogy a beteg kihűljön!" (dr. Bubó) Szóval jobb lázban tartani - a figyelmet mindenképp.

Edzőtábori ajánlat továbbra is áll részemről, annak ellenére, hogy tavaly kútba fulladt. Egy szűkebb húszegynéhány fős csapat simán elférne két szőlőtőke között, ha már minden kötél szakad. Például. A megszokottól eltérő, jellegében, minőségében nem jobb csak más, olyan lenne, ahol képes kizökkenni a kerékvágás, amibe mostanában visszatérni igyekszünk, pedig sokszor épp elhagyni szeretnénk…
A verseny, fűszer a levesbe. A nincs sónak nincs íze, de legalább keserű. Na majd idén! És úgy fogok drukkolni: Hajrá!

Varázsló

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.