Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kószáló benyomások

Manapság a csend hangjai jutottak szóhoz, hagytam szabadod kószálni a saját benyomásod, mindenekelőtt a miértet és hogyant, de ha őszinte akarok lenni hozzád, be kell valljam, konkrét esemény híján, bizony kifogyóban a tarsolyom. Se verseny, se uszodabezárás a láthatáron, mint hányódás a nyílt tengeren a temérdek vízével míg a szemed ellát, sehol egy sziget, olyan homokos pálmafás lakatlan, legalább. Valamit mégis írnom kéne, a feledés homályát elkerülendő és/vagy a párbeszéd okán. Hm?
Hosszas fejvakarás, fiók húzogatás, (hátha ott eszembe akad) de nem. Mindegy. Remélem felcsigázott eme zseniális bevezető, mert ami most jön az a mélyen szántás Lamborghinije.

Képzelet:
Kinek mennyire fényes a sportolni kell, jó, mert nagyszerű életérzés, arra befolyást erőltetni nem túl reményteljes vállalkozás, bár tettem korábban számtalanszor, de tüzet szítani neked is fújnod kell, különben fújhatom. A sötét hideg ködös latyakon túl, netán felett, még megkockáztatom azt is, helyett, mindig ott van a hú milyen pompás, csupán fantázia kérdése. Képzelni egyszerűen muszáj! Például bele, vagy jobbat, vagy szebbet, addig is oké a jaj helyett, a realitás meg várhat a sorára. Előbb utóbb úgyis szembe jön a nyomorult, akkor persze jön némi zuhanás, ám kiút ilyenkor is lehet egy újabb képzelgés, csupa nagyszerűséggel körbeágyazott lebegés, hogy egyszer majd… A földjárók tudom, vitába szállnak, mert tévút az álomvilág, így igaz Jóskapista, és? Na ugye!

Csúcsszuper:
Néhány dologról mégis, melyet nem a képzelet szülte, látni ugyan messze van, azért megemlíteni nem tilos. Tavaszi edzőtábor kérem szépen Debrecen városában, méghozzá március 29-i indulással (ez egy keddi nap és leszünk szombatig) és, hogy a fenti gondolatot tovább fűzzem, már most elképzelheted miként fogsz majd hajtani, egyéb kápráztatásról nem is beszélve. E bejelentés az én csoportomra vonatkozik, a csúcsszuper képességekkel megáldott válogatott gárdámra, valamint Csilla néni hegedűseire a második vonalból, ha érted kikre gondolok.

Palack:
Közhír számba menő bejelentés továbbá, hogy februárban össznépi (értsd: aki él és mozog) felmérő versenyt tervezünk a tavalyi évhez hasonlóan. Célja a versenyhangulat szellemének kieresztése a palackból, és hogy: na ez az én formám(!) is napvilágra jusson.

Rigófütty:
A kicsi rigó előbb tanuljon meg fütyülni, mielőtt szárnyra kap a trombitálás. Ez magyarra fordítva annyit tesz: ne akarjon öttusázni a kéttusázó. Nyitott ajtón bemenni, nézni, játszani vele, elképzelni, várni rá türelemmel, azt lehet. Mindezt a tömeges megszállás és a lemaradok valamiről riadalom miatt pendítettem ide. Jelenleg az U14-ek és idősebbek lőnek, vívnak, valamint, kizárólag a szombati lövészetet, az eggyel fiatalabbak is látogathatják. Lovaglás Gyömrőn "ingyé" csak szervezett formában, edzői kísérettel megengedett. Punktum!

Nehogy már így legyen vége. Nem bánom, legyen egy meglepetés bejelentés. Hogy micsoda, nem árulhatom el, (odalenne a meglepetés) annyit csak, valami zenés-bonás őrület van születőben…

Szellemet a palackból

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.