Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszi mindent!

Engedjétek meg, hogy itt, ebben a formában beszélgessünk még, ha egy kicsit egyoldalú lesz is. Én mondom, te max elolvasod, aztán ki-ki megy, amerre hívják.

A KSI-ben kezdtem én az öttusázást… ahogy a dalban, úgy igazából is. Nem túl nagy tehetséggel, viszont annál nagyobb szorgalommal, néha nyertem, de veszíteni soha. Mert minden, amit ebből tanultam, határozta meg számomra a mit miért fogalmát. Küzdöttem az enyémért, menekültem a semmitől. Nincs ez velem máshogy ma sem.

Tizenhét év öttusázás, közel harminc a pálya mellett, adta a ritmusát, szállította mindazt az örömet, melyet mindannyian keresünk. Arcok, helyek, kedves emlékek… nehéz lenne az összeset felidézni, szóval köszönöm!

Kedves (volt) tanítványok!
Egy lehetőséget elfogadva úgy alakult, szeptembertől már nem leszek veletek. Biztos vagyok abban, remek edző jön majd helyettem, akivel sokkal ügyesebbek lesztek és záporozni fognak a rekordok. Nézni fogom az eredményeket, irigykedve, kicsit biztos szomorúan, de tiszta szívből szorítva értetek. (kérlek ti is nekem)

Hajrá KSI!
gyulabá

Utazás az ismeretlenbe

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszönet

(Komaromiek, 2019.09.05 00:07)

Kedves Gyulabá! Köszönjük: a példaértékű szemléletmódot, odafigyelést, hozzáállást, rengeteg biztatást...! Minden jót kívánunk! Panna és szülei

Re: Köszönet

(Gyulabá, 2019.09.05 08:35)

Köszönöm! én is

:(

(Dobos gyerkek, 2019.09.01 18:17)

Nagyon sajnáljuk, persze megertjuk. Nagyon szomorúak a gyerekek, Gyula bá miatt jártak. Reméljük kitart a lelkesedésuk majd az új edzővel is.
További sok sikert kívánunk és visszavarjuk!

Koszonet

(Csekusz, 2019.08.27 16:57)

Kedves Gyulaba! Köszönet a generációs nevelesert!
Csekusz