Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KSI Talent

Rejlik-e képesség? Valami más irányba teszem azt. Mert szép dolog a favágás, (odaütök ahova köll) piff-puff, dől a jegenye, de ha ennél többről is szó van, az edzések mögött megbújó, tehetség látszatát feszegető művészi hajlamról netán, akkor arra én kíváncsi vagyok. Itt a soha vissza nem térő alkalom. Publikálj bébi! Az országos hírnév garantált, innen már csak egy ugrás a fellegek vára és tán képes odáig tornyosulni, hová a látogatók is űrhajóval járnak. A szóbeli agitáció után, ezennel írásban nyomatékosítva, íme hát a felhívás: Alkoss ámulatba ejtőt, megrendítőt, (bármelyik értelmében) avagy kedves szépet vicceset, amit az úszás futás facebook oldalamon a köz elé tárok. A kategória teljesen nyitott, legyen bár irodalom, képzőművészet, zene valamint az úgynevezett egyéb tartalom, (értsd: akármi) lényeg a zsenialitás. Ettől lesz az, ami és gondolj csak bele milyen remekül hangzik, öttusa világbajnok egyszersmind zene (képző, író, tánc…) művész. Ereszd el a fantáziád, meríts bátorságot, aztán vágj bele! Derüljön ki mi lappang odabent, vagy vesszen el örökre, ha netán önarcképnek vélik a szándékaid szerint lovat ábrázoló versenyműved.

A menet a következő: kitalálod - megcsinálod - elküldöd. A rajzot lefotózod, (szkennered) a tótágast, éneked videóra veszed, az írott szöveget simán csatolod és elküldöd az email címemre. (honlapon az elérhetőségek között) Zsűri a közönség lesz, a tőlük kapott tetszik szavazatok, egyben a pontotokat is jelentik majd. Több művel indulni sem tilos, valamelyik hátha bejön alapon, vagy mert az alkotás öröme határtalan, esetleg mindkettő…

Nem fogadnék rá, hogy elárasztotok pályaművekkel, ám ha de, úgy az bizonyítéka lenne… minek is? Mondjuk a sokoldalúságnak, ami a kevésoldalúsággal szemben, szinte kivétel nélkül, rajtcél győzelmet arat.
Határidő nincs megszabva, azért ne vacillálj sokáig, a nyeremény pedig all inclusive, nekem elhiheted. Na hajrá!

Varázsceruza

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.