Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lány-legény búcsú

Hol? Mi hol? Hát a képek! Ja, az a galériában. És mennyi a belépő? Ami azt illeti, elég drága. Egy kattintásba kerül. Annyim még talán van, hál’ isten nem kell hitel hozzá.
Más. Ebben az évben ünnepelték, vagy majd lik a harminchatodik szülinapjukat az első tanítványaim. Gáz. Nézem az eget, hová repült negyed század. Hét forint egy liter benzin, ötven fillér egy gombóc fagyi, négyszáz egy hetes napközis tábor… ááá. Mindegy. Úgy vagyok vele, minden rosszban van valami jó, és fordítva. Mindig éreztem szomorúságot akkor is, ha valami öröm ért. Talán mert megszűnik várni rá, és múlttá lesz. Mint most, a ’98-as tanítványaimmal kapcsolatban. Nagyok lettek, kinőttek és ez jó. Hiszen kitartottak, megerősödtek, versenyzővé váltak, és esély van arra, hogy igazi öttusázók legyenek. De hiányozni fognak nekem, és a többieknek is. Az átkerülés jövő héten hétfőn, november 7-én lesz. Találkozás reggel 5.50-kor az usziban Csilla nénivel! A továbbiakat majd vele megbeszélitek, illetve szüleiteket is tájékoztatni fogja azon a héten a szülőin.  November 9-én, szerdán 15 órakor pedig a ’99-es korosztály is a vívóterembe vonul. Az ottani előadás témája, a mi leszel ha nagy leszel címet viseli.
Búcsúzóul egy kis bíztatás: Hajrá Noémi, Andris, Balázs, Boti!…és nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod. Rajtad lesz a szemem!

konny.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Búcsú?

(Hajabácsné Linda, 2011.11.03 18:48)

Kedves Gyula!

Jól sikerült a bejegyzés, tegnap óta hozom a szokásos sírós formámat....Nem is tudtam mit írni. Pedig tudtuk, hogy így lesz.
Szerencsére a versenyeken még találkozunk, de Te is hiányozni fog nekünk!
Csakazértis olvasni foglak, és írok is!
Szeretettel, Linda

Re: Búcsú?

(Gyula bá, 2011.11.03 19:12)

Reméltem is :)
Nyírő József Zöld csillag. Csodaszép, az egyik kedvenc könyvem. Ebben olvastam - az emberek úgy próbálták feledni szomorúságukat, hogy mulattak, pedig sírni lett volna jó. És a táncban, kitáncolták minden bánatuk. Egy rögtönzött mulatós? Pl.
Száz méternek ötven a fele.
Na ennek így nincsen semmi teteje,
de ha fele lenne a táv,
jobban venné ki ez magát :)
A könyvet nagyon ajánlom!

Re: Re: Búcsú?

(Hajabácsné Linda, 2011.11.11 09:12)

A könyvet megkapom karácsonyra! Majd addig is titkokban beleolvasok....

Re: Re: Re: Búcsú?

(Gyula bá, 2011.11.11 10:09)

Vigyázz vele. Ha beleolvasol, nem tudod majd letenni!

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2011.11.02 21:49)

Gyula egy jól összefoglaltad szerintem sokan egy kicsit meghatódtak de ne feled hó végén szeretném leróni tartozásomat ami a saját keverésem Bacardi citrom menta lime remélem meg tudod oldani üdv Jani

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2011.11.03 04:54)

Köszi a meghívást, ott leszek! Negyven év, az bizony negyven év! Valamikor réges-régen, nekem is volt ilyen...:)

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2011.11.02 21:54)

Elírtam a második szót helyesen (ezt) üdv Jani