Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Laser Run MK.II. - Székesfehérvár - Kiírás

Semmi úszás, a halak bánatára és a „balták” őszinte örömére, mindössze lőni, meg szaladni kell. Ez a pik-pakk változata sportágunknak, mire komolyabban bemelegszel, már vége is. A kemény ötméterre kihelyezett tábla messzeségét, talán inkább olyannyira közelinek nevezhetjük, hogy már-már lehetetlen elhibázni. Ha mégis megtörténne, az fatális véletlen, vagy az égiek gonosz közjátékának tudható be. Beemelsz lősz találsz szaladsz. Kábé ennyi. A ritmusát elcsíped, beleértve a futás jól kigondolt szédületes iramát, garantálja a sikert. Feltételezve azt a kiegészítést, miszerint az ellenfeleknek, ez kevésbé sikerül. Mielőtt bárki félvárról venné, jelzem, Világbajnokságot rendeznek belőle, a nagy hazai VB-vel karöltve! Tizenévesen részt venni rajta, annyira ott van, mint kevés más a palettán.
Részemről a drukk és  mély hittel teli imádság, hogy ki ne fogyjon elemeidből a kakaó, valamint a tábla is kellően fogékony legyen. Nehogy már a rásütő napocska, esetleg az érzéketlenségéből fakadó közöny következtében, elfelejtene zöld lámpát villantani.

Két nap. (mindösszesen) Laza hétvége, oda-vissza, alig négyszer, mintegy kirándulással egybefűzve a kiemelt programok között, melegen ajánlom.

Buszos utazás, aki ránk szorulna. Indulás 8.00 a KSI-ből

Kiírás  ITT

Az elemek legyenek veled

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.