Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Laser Run MK.II. forduló - Sz.fehérvár - Eredmények

Az aranyat érő májusi eső, vizesárokhoz hasonlító tavakat telepített úton-útfélen, mintha ezzel tiltakozna, hé, az úszás hol marad? Te kis tudatlan, a laser run versenyben épp az a poén, hogy nincs benne. Most mégis úszni volt muszáj kicsit, esetleg rajzolhattál hullámos vonalakat helyette. A szabad választást meghagyva mindenkinek, győzzön az ész, a túlélési ösztön, vagy a kettő együtt, akinek van olyan.

A holnapi váltó off. Uff! Már hazafelé tartottunk, mikor jött a hír. A közlésem általános csalódást okozott, mert mit számít ázni-fázni, ha buli az utazás. A felhangosított zenét se hallottam az üléseken átívelő fesztiváli hangulatban… (KFC-ből megmaradt alig használt csibe falatkák jutányos áron beszerezhetők)

Amúgy nem általános gyakorlat, Világ Kupa mellett (alatt felett) magyarkupázni. Sokat ugyan nem láttunk belőle, (kivéve, ha ottmaradtál) de mégis! Ott volt a lovaspálya, díszek, nagyok lábnyomai, meg az érzés… majd egyszer te is, néhányan közületek biztosan.

Aranyat nemcsak az eső ért, hanem páran a szereplésetekkel is felértetek oda. És rájöttem, tökre kivagyok lesni a találatjelzőt, mikor hiába szuggerálom, az istennek se gyullad fel. Viszont, ha de, sorban egymás után, na az már döfi!

Eredmények: ITT 

és csak hull...ezüst eső

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.