Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Látatlanba... ELIT beszámoló

Gyönyörű idő fogadta az ország legjobb kéttusázó, valamint Laser Run versenyzőit Kaposvárott, pont ott, hiszen hol máshol, kérdem én. Árnyék csupán azért vetült, mert a szikrázó napfény ugye így szokta kimutatni szeretetét. Körbe rajzol, kisatíroz, hogy lásd futás alatt is tenmagad suhanását, elálló füleid, lobogó hajad és miegymást, nehogy lemaradj a pillanat varázsáról. A megnyitó párját ritkította olyannyira, hogy nem is maradt más széles e vidéken. Zenéje bonával összhangban szállt a víz fölött, bele fülekbe, s szívekbe gyújtotta lobogó tüzeit, mire építeni lehet az erő bástyáit, kis katonákkal a tetején. A KSI versenyzői arcáról csak úgy rít a magabiztos mosoly, büszke tekintetükben győzelmi fények gyúltak, mint színes lampionok egy hamisítatlan falusi fesztiválon.

Aztán jöttek a futamok. Az eredmények a „hoppá, az aszta és el se hiszem” fölött sorjáztak egymás tetején beérkezésünket követően, míg az ellenfelek sírva gondolták újra öttusába fektetett jövőjüket. Tőlem balra egy másik klub edzője, épp most vágta földhöz a stopperét, és ízibe megfogadta, az ennyi volt minden elképzelhető formáját.

Ha az úszás a mi vagyunk, nekünk találták ki és úgy szabták ránk, ahogy világhírű szabómester a sztárok vörös szőnyegre tervezett ruháit, akkor a futás még pláne! Állva hagyni a versenyzőtársakat gyerekjáték a megszerzett turbó fokozat és a lábakba épült különleges rugónak köszönhetően. (a rugóláb nyusziserif alkotói innen merítettek) Hogy nem nyertünk meg minden számot, az is a sportszerűségünket bizonyítja valamint ama szerénységet, mely Bástya elvtárs óta csak keveseknek sikerült …

Szóval mindent láttam behunyt szemem sarkából, gratulálok mindannyitoknak! Csak így (a végtelenbe és) tovább.

A Ranglista teljes, bravó Franyó Leventének, aki megvédte tavalyi elsőségét, meg azoknak is, akik akárhol is, de felkerültek rája.

u.i.: nem foglak benneteket ilyenekkel fárasztani, de ez még kikívánkozott (gyulabá)

Vadkert

Tüzet a szívekbe

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.