Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lehetőségek tárháza

Hát, buzdításaim nem aratnak fényes sikert, a „na, mi legyen?” kategóriában. Gondolok itt a szavazásra, és a ranglista pontjainak mikéntjére. Ez utóbbit úgy veszem, jó ahogy volt, annyi különbséggel a tavalyihoz képest, hogy az első tizenkét hely ér pontot. (az első, 12p., a tizenkettedik, 1p.) Remélem a pályán, nagyobb hatást váltanak ki bíztató szavaim, és kilősz majd, mint a rakéta. Azért vannak eredmények is. Tegnap láttam egy edzésnaplót bevonulni az uszodába… Aki véletlen erre a bejegyzésre kattint, a fenti pár sor igencsak kínai lesz számára, ha a fordulatokban gazdag romantikus-thriller korábbi epizódjait elmulasztotta. Szerencse eme borzasztó szerencsétlenségben, hogy kattincsvisszadvd formájában kapható még üzleteimben, amíg a készlet tart.
Kéne ide valami vidám aktualitás, a befagyott január végi gondolatok kiolvasztására. Nem tudom mennyire ilyen ez, de képzeljétek, a KSI önálló intézmény lesz hamarosan. Szabadság barátaim! Se Népstadion és Intézményei, se NUPI. Miénk a hatalom, és a lehetőségek tárháza. Az, hogy fizetni kell majd a levegőért is, szinte elhanyagolható. Látom, ahogy hosszú sorokban állnak az ügyes, sportolni vágyó gyerekek, és transzparenseiken a felirat: Öttusázni akarok!
Félreértés ne essék, panaszkodásnak nyoma sincs, abból még soha nem sült ki semmi finom. Mert minden rosszban van valami jó. Néha ugyan könnyebb mondani, mint észrevenni, mégis ez az igazság. A sokat emlegetett nézőpont kérdése. Mit nekem januári fagy. Sej!

Klassz levél

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

önállóság

(Ágóék, 2012.01.27 06:42)

Mi változhat? Nyilván a futópálya burkolatát nem cserélik le azonnal, talán Gyula Bá-t sem:))) Aztán lehet, hogy a futópályára nem kell "belógni" a nagyon sportos szülőknek kicsit mozogni. Mi jöhet még? Stadionépítés, tanmedence, temérdek öltözőszekrény és nem utolsó sorban rengeteg sportolni akaró / tudó gyermek. Persze lehet, hogy nem az önállóságtól függnek a dolgok! Tegnap (26-án) úgy tűnt a vízellátás is önállósította magát, neki is sikerült! A közönséget (edzésre várók) elnézve, nem feltétlen örültek ennek a felhőtlen önállóságnak (már mint a közmű önállóságának) a sportoló palánták, tekintettel arra, hogy e miatt elmaradt az edzés. Csak bízhatunk (és miért ne tennénk?), hogy a KSI önállósága nem zárja majd el a lehetőségeket tekintve a csapokat. MK. I forduló: 63 nap Hajrá...sok minden mellett abban is reménykedünk kell(?), hogy az nap a vízbekötések keresztmetszeti átjárhatósága nem szenved csorbát:)

Re: önállóság

(Gyula bá, 2012.01.27 06:58)

:))
Bárhogy is... a humorérzéket nem adjuk! A keresztmetszeti átjárhatóság lényegének tekintetében...semmiképpen.

Húha

(RegősAnya, 2012.01.26 22:48)

Aztamindenit! Ez a hír (már az önállóság) mit jelent a számunkra? Reálisan látom, hogy mondjuk a tagdíj ugrásszerűen meg fog nőni? Ki lesz a főnök?Mik lesznek az új tervek, lehetőségek? Kérdezzek még hülyeséget?

Re: Húha

(Gyula bá, 2012.01.27 06:00)

Ugrás, mint nyuszi hopp?! Á, nem. Így legyen! Ámen. "A jövő nem végleges. Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed..." A terv: Győzni. Mindig. Lehetőség: Csakis a bőség. Na és a főnök? Odafent... Semmi pánik. Csak jó ebédhez szól. A harangszó...