Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lenni vagy nem lenni - második rész

Az előző rész tartalmából: felejtős. Igaz, csak a mai napra vonatkozóan, hiszen  a mára tervezett úszás elúszott. (helyettünk) Ezt a remek megtévesztést nem én eszközöltem, valahogyan lett, mint félretájékoztatásból a hoppon maradás…
A következőkben felvázolt, remélhetőleg csak erre a hónapra vonatkozó menetrend pediglen így fest:

Időpontok

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

16 ó

 

Futás

Futás

Futás

 

17.30 ó

Úszás

Úszás

Úszás

Úszás

Úszás


Jelmagyarázat:
A futások egy órásak, az úszóedzések viszont negyvenöt percesek lesznek, vagyis 18.15-ig tartanak majd. Arra szeretném kérni a nem versenyzők izmos seregét, hogy különösen a hétfő szerda pénteki napokat vegyék célba, (a szerdai futást is ide sorolva) mert a kedd csütörtöki úszóidőben, kollégával osztozva tudjuk használni a medencét. Három pályán még összegabalyodnának szegények, bogozni meg minek, ha nem muszáj. A minden kötél szakad azért kivételt vívhat ki magának olykor-olykor.

Végül, a belátó hozzáállás nagyban segítene abban, hogy ne veszítsük el egymást. Inkább legyen béke, mint a világnak vége...

Veletek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

papp.1@citromail.hu

(Papp László, 2015.10.06 20:51)

Érdekes és elgondolkodtató dolog ez !
A magyar úszó válogatott, ebben a (sértődés ne essék) de valljuk be, nem világszínvonalú uszodában akar felkészülni az úszó Európa bajnokság versenyeire ? Vajon az illetékesek végiggondolták, hogy az itt felkészülő - világszínvonalat képviselő – magyar úszóknak megvannak-e itt a számukra szükséges feltételek ? Mint, pihenőszoba, színvonalas öltöző, relaxálós helyiség, konditerem, gyúrási lehetősége stb. Biztosítva vannak ezek itt? Nem hiszem.
Persze előnye is lehet ennek, a sokszor hangoztatott utánpótlás nevelésben - amit éppen most fúrnak meg egy időre - mert talán korszerűsítik ill. egy kicsit felturbózzák a mostani állapotokat, ami a későbbiekben még hasznos lehet a gyerekeinknek. (az utánpótlásnak)
Bízzunk ebben !
Egy öttusa jelölt Nagypapája

Re: papp.1@citromail.hu

(Gyula bá, 2015.10.07 06:12)

Ha turbó nem is lesz, Túró Rudi a Récseiben biztosan
:)