Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


M.K.III.ford. Egyéni és M.K.I.Váltó - Eredmények

Az elemek, melyek nevükből kifolyólag elemi erővel hatnak, kizárólag abból a megfontolásból okozzák a nehézségek széles skálát bejáró válfajait, hogy keresztbe tegyenek. Messziről szemlélve (évek távlata stb.) ugyan belátható építő szándéka, de a közvetlen pillant nem ilyen bölcs, és az eléd gördülő hegyre, ami az akadályok jelképes formája, annyit tudsz kinyögni: hát kösz szépen!

A belső harcokat - ki vagyok, hol vagyok, minek vagyok szentháromságot - most figyelmen kívül hagyva, csatáink jelentős részét külső tényezők, körülmények szítják. Úgy kapod nyakadba, ahogy jobb helyeken a hidegzuhanyt szokás. Üdítő hatásán lehetne vitatkozni, de nem érdemes, a frász meg úgyis elmúlik magától…

Amennyiben a fenti sorok között nem leled a fonalat, jobb, ha veszni is hagyod. Nem kell mindent megtalálni, csak a keresést ne add fel!

Arra akartam kilyukadni, hogy a sportban hatványozottan fordulnak elő akadályok. Pont annak legyőzése adott esetben a feladat. Távon, ketyegő időn túl, gyakran egyéb nehezítő körülmény is tetézi a „bajt”. Van közöttük dög meleg, mély talaj, hepehupa, szálló nyavaja, gyorsabban futó ellenfél, készen állok, még sincs rajt… De! Nem voltál egyedül. Ami azt illeti, egy cipőben szaladgáltunk.

És lám-lám. Mégis legyőzted, megmásztad a hegyet. Láttalak a dobogón. (nemcsak három foka van) Mosolyogva. Mert minden jó, ha a vége jó!

Egyéni eredmények (szombat)  ITT

Váltó eredmények (vasárnap)  ITT

hegy3.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.