Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar kupa I. forduló / Versenykiírás

Alkalom szüli a bejegyzést. (is) Magyar kupa első forduló. Micsoda  hangzás! Csak úgy zeng és csicsereg, akár az igazi végre tavasz, éljen soká! Mert itt van. Egy remek idény elei formára kilátással, ami úgy hordozza magában a jó szereplést, hogy nem zárja ki (sőt) a továbbfejlődés meredeken felszálló ágait sem.
Manapság sportorvosi engedélyt szerezni kábé olyan tortúra és szerencse, mint aranyat ásni a távoli vadnyugaton. A réz(bőrű)angyalát! Sápadt arcodat bekerítik, mire kettőt pislogsz, már meg is skalpoltak. Uff. Javaslat: nézz ki tipp-toppnak, jólfésültnek, semmi félregombolt maszatos póló, elálló fül, bandzsa tekintet. Egy véletlen hapci, kibomlott cipőfűző, orrodból kikandikáló fikusz, és máris a Sportkórház labirintusában a műtőasztalon találod magad. Az engedélyedre meg várhatsz, ahogy egyszeri halász a kapásra, egy kiszáradt tó partján…
Ám ha igazán rajta vagy, az öttusa nemcsak amolyan kényszerszülemény, úgy tenni mintha, közben meg dehogy, és a versenyzés számodra sava-borsa a létnek, akkor nincs akadály. A kincset ugyan ásni kell, de nem a messze tájakon, hanem magadban, magadból.
És a kincsnek jó szokása, hogy ragyogni képes, pláne vadonatúj szerkóban… !

Szombaton kisbusz a segítő jóbarát. Indul 7.00 - kor. Egyéb érkezések, kezdés előtt egy órával. ( Vigyázat! A szuper szerelés, magától szalad)

Kéttusa  ITT

Háromtusa  ITT

Reszkessetek sápadt arcúak!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.