Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Kupa I.Forduló - Eredmények

Emlékmorzsák. Mindannyian őrzünk ezt-azt, hosszú évek múltán is előjönnek képek, mert valamiért beégett tudatunkba egy adott pillanat és az általa kiváltott érzelem. Jól emlékszem arra, hogy győztem, hogy nem sikerült, hogy megdicsértek, hogy észre se vettek, egyedül maradtam, átöleltek, nevettem, sírtam… hosszú a lista, kinek mi.

Ebben a sportban a kéttusa, de még a három is, olyan az öttusa szempontjából, mint az elültetett hajtás, mikor épp csak kidugja fejét a földeken, megmutatva zöldellő virágait, íme itt vagyok! Lesz-e fa hatalmas ágakkal, rogyásig gyümölccsel, vagy merre növekszik, hajlik, óha?! Na ezt csupán a Senki jósolhatná meg, viszont ő arról nevezetes, hogy direkt nem mond semmit. Hagyja főni a saját levedet, miközben jókat mulat a jövődet előre elrendeltnek hitt képzelgésed buborékjain. (ha valóban megírták, pláne nem szívás, hanem az van, hogy ez van)

Néha olvasni beszámolókat, amit így indítanak: felemás szereplés. Sose értettem. Nekem a felemásról a magas csávó jut eszembe, aki két különböző cipőben szerencsétlenkedett, vagy a korlát, amin tornászlányok röpködnek. Lehet, a mi esetünk speciális, mert volt nagyon jó szereplés, meg kicsit jó. Ha ettől ez felemás, én nem vitatkozom, csak megjegyzem halkan, a kicsiből is születhetnek nagyok. Ezt a remekbeszabott igazságot még kitalálni sem kell ahhoz, hogy nahát tényleg! A belátás és felismerés legendás barátsága, irigylésre méltó. 

A saját morzsáimból hintek párat:
Ha megnyerem a futamomat, akkor a másik futamgyőztessel szétlövést tartanak? Igen, de hoztál puskát?
Hova tekingettél úszás közben? Láttam, amott háton úsznak, aszittem nekem is úgy kell. Rá akartak szedni, ne higgy el mindent.
A finisben odalett félpár cipő utólag elismerte, képtelen volt tartani az iramot. Lendületből gurult még párat, aztán beállt a szurkolók táborába. A bravúr, levegőben lógott, ám az utolsó pillanatban az előre célba vetődés oldalra sikerült és az abból való kászálódást megtorolta az ellen. Itt jegyezném meg, micsoda sportszerűtlen magatartás, lefutni az elesetteket. Felsegíteni, vállra kapni, lett volna igazságos! Bukták is a fair play díjat.
Hideg volt. Nagyon. Csúnyán. Kitartóan.
De a még könnyes uszodai szemek, a dobogón már mosolyogtak.

Ranglista 2018! A betöltés elkezdődött...

Mindkét nap eredményei  ITT

Ez ám a gyümifa

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.