Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Kupa I.Forduló-Kiírás

Kezdődik!
A felkészülési időszak milyenségét firtató kérdése: Tücsök, vagy Hangya? Hasonlóság a tevékenységben mutatkozik, mely komoly hatást gyakorol a tarsolyban mi lapul tekintetében. Más szavakkal, nekem ciripelsz kicsi tücsök, netán a másik „fajhoz” tartozva, gyűjtöttél is valamit?! Kétségtelen, hogy a nyáresti hegedűmuzsikának van egy romantikája, (attól függ…) de mégis csak a hangya lett világhírű a szorgalmának köszönhetően. A kettő közti különbség figyelmen kívül hagyása, az érdektelenség és a túlzott nagyvonalúság peremén egyensúlyoz, végül jól bele is pottyan. A hangyaszorgalom - szemben a vonyigával - zenei díjat talán nem söpör be, minden mást annál inkább. Többek között a legerősebb, legjobb trófeáját, korábbi magadhoz képest bizonyosan. Gyűjteni annyit tesz, építeni, és ez barátaim, stílust teremt. Lesz egyszerre elegáns, meggyőző, s ha már sportról beszélünk, kirobbanó. A pályán történő haladás sebessége, villámhoz kell legyen mérhető, különben kár a benzinért. És itt jön képbe a szorgos igyekezet, mert eredménye pontokra, érmekre váltható. Ebben pont az a vicc, hogy nem az.

Hogy milyen lesz az idény, sikerül-e feltámadni, aratni, besöpörni, a szelek iránya és különböző időjárási viszonyok, szerepet aligha játszanak, a te akaratod viszont fényes bizonyságot nyerhet, miszerint sportolni, becsülettel hajtva érdemes, már ha valamit itt elérni… vagy éhes. (kérsz egy harit?)

A labda nálad. Szorítsd magadhoz, pattogtasd, vagy dobj egy hárompontos kosarat, csak kezdj vele valamit! Vétek lenne kihagyni, nem észrevenni a sanszot, ami úgy kínálja magát, akár egy hidegtől gyöngyöző pohár víz a sivatag közepén. A felütés megadja az alaphangot. Az év első versenyének sikere önbizalmat, béna szereplés csakazértis-t szül. (a közepes meg mindkettőt) Szebbé azzal válik szűkebb és tágabb világod, ha először magadat teszed jobbá! Ez a törekvés egy olyan játék, ami egyszerre nemes, izgalmas és felemelő. Sok vackon amúgy is felül kell emelkedni, (valahogy szebb a kilátás) miért ne szárnyalva tennéd ezt? Ehhez drukkolok, egyúttal azt kívánom: Legyenek színesen szépek! A kilátásaid

Lesz busz! 

Tudnivalók 1 szombat ITT

Tudnivalók 2 vasárnap  ITT

Egyszer volt hol nem volt...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.