Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Kupa II. forduló - Eredmények

Az MK. fordulók úgy jönnek-mennek, mint minden más, ami valami különös oknál fogva, feliratkozott dicsőséges sorsunk listájára. A jövő kitalálja, a jelen utoléri, a múlt pedig szépen kipipálja. Menetelés ez a javából, zászlók alatt, soha nem szűnő daloktól zengve, hogy aztán kőbe vésett üzenete fennmaradjon az utánunk érkezőknek. Mert volt vésni és megénekelni valója a két napnak. Hol egy majdnem remekbe szabott fél mozdulat, máskor az épp időben vett levegővétel, vagy a célba érkezéskor rögzített új világcsúcs. Mindenkinek a sajátja, külön bejárattal, kiskerttel, ami az otthont jelenti a világok bajoktól mentes övezetében.

Az ötvenes medencével az a probléma, hogy szabad szemmel nem látni a túloldalát, hát még úszni odáig! Egy dologba lehet kapaszkodni és jelenthet némi vigaszt, nevezetesen a számszerűségi mutatója. Kis önámítással elhihető, a darabra kevesebb talán rövidebb is elmélet, bár a bizonyíték erre vonatkozóan elég véleményes. A legjobb hozzáállás persze nem ilyen hülyeségek latolgatása, hanem a mindent bele, mert ő szinte tolja feléd a falakat.

Néha megéri elvarázsoltnak lenni. Ügyesen kell csinálni! Biztos vagyok benne, Kincsem szelleme ott volt veletek a futópályán, és aki látta, érezte őt, azt hátára is kapta. Az elképzelt gondolat a beleélésen múlik, képes segíteni a plusz erők mozgósításában, igazából ott hányódnak benned arra várva, hogy engedd ki végre a palackból. Egyik térfélen mi, a másikon lovak repültek. Párszor azt hittem a másik meccset nézem, mert ahogy futottál, galoppnak is beillett volna!
Soha rosszabb időt! Sütött ránk fényesen…

A teljes eredménylista  ITT

Hátára kapott

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.