Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Kupa II. forduló - Kiírás

A számtalan kérdés, mely utat kereső létünk során csendben vagy dörömbölve érkezve választ követel, a Hol és Mikor, a fontossági listának viszonylag a tetején olvasható. Sodró folyásba belógó ág, sziget az óceánban, ülőhely a hetes buszon edzés után, egyszóval megpihenni való az ostromló bizonytalanságban. Persze a kérdés önmagában nem ilyen drámai, előbb-utóbb úgyis minden kiderül, ami meg rejtve marad… úgy kell neki!

Most azonban oly hamar jött a válasz, hogy pánikba esni se volt idő, a hely-idő felragyogott, fénye úgy világítja be a teret, akár a megvilágosodás jobb napokon. Nehezen vádolhatnának azzal, hogy szomorkodom a pesti helyszín miatt, esetünkben a közel s hamar, a vidám pillanatok egyike.

Második forduló! Hálaég van mihez hasonlítani a szereplést. A cél nem lehet más, mint túlszárnyalni az előzőt, kicsit faragni, előrébb végezni, mert alatta teljesíteni, bár könnyebb lenne, elmaradna a győzelmi mámor. Pedig az, felhúzott zászlót lobogtató, bőrödben alig megférő, széles mosollyal fülig érő. Próbáld ki!

Kiírás U10-15-17 Szombat  ITT

Kiírás U11-12-13-14 Vasárnap  ITT

Kapaszkodj meg!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.