Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar Kupa V. forduló/versenykiírás

Lebben a függöny és az idei nyár záróakkordja, a táborok utolsó felvonása csendül fel 26-án szombaton, a Magyar Kupa sorozat V. fesztiválján.
(Csepel-SC. Nosztalgikus emlékek kötnek hozzájuk, mert valamikor, még a mamutok kihalása előtti időkben én is tagja voltam a klubnak, igaz rövid ideig. Mi több, a Csepel Vas és Fémművek bújtatott sportállásában, gyári munkás lettem. Szegény szaki, vakarta a fejét, milyen munkát találjon számomra, és ha jól emlékszem annyiban maradtunk, hogy nézzek ki a fejemből szorgalmasan… Később az "Úppesthez" igazoltam, de azt azért még hozzáteszem, az akkori idők legsportszerűbb, igazi baráti közösséget alkotó egyesülete volt a piros-kék gárda)
Riadt jelzéseket kaptam, hogy nem lesz vasárnap váltónap. Igen. És? A miért, tökre nem érdekes, így van(!) ezzel tudnám zárni a mondatot, egy szép kövér PONT-ot biggyesztve a végére. Ha a sajnálatom segítene, biztos lenne váltóverseny is, mert valóban színes, izgalmas, nem utolsó sorban közösségépítő a versenyzési lehetőség ezen formája. Láttuk bizonyítékát. Már ahogy a zászlónkat összehoztuk, megér egy tapsot, de ez az összetartozás nem veszik kárba! Biztos vagyok benne, lesz még…

Az eső után köpönyeg (régi nevén versenykiírás)  ITT olvasható

Nosztalgia

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.