Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Márciusban mi lesz?

Némi töprengés után, az alábbi bejegyzéssel örvendeztetek meg mindenkit, kiket nem kevés fáradság után, erre a szerencse oldalra vetett a véletlen. Dilemmám oka abból fakadt, hogy az itt leírtak, kitartanak-e az emlékezés fáradt szürkületében innen és túl, fog-e majd derengeni, ha eljő az idő és életbe lép a „hm, tán most van az, amiről mintha olvastam volna” vagy a korai megszólalásom miatt, feledésbe hullik a szerencsétlen. Jönnek az emailek, hogyaszongya: ott van a gyerek, s nem lel senkit… tényleg, csak a hamarjában miatt, lehetne inkább telefonon?) Igaz, nem sikerült még az „ismertség” ezen fokára hágnom, és betömnöm a lukra futás kátyúit… maradok tisztelettel, csókolom!
Ennek ellenére, vállalom a kockázatot, bár, amit ma megtehetsz, teheted holnap is, legyen mégis itt és most az infó. A neked küldött csomagban az idő az ajándék. Mindig őt várjuk, kapaszkodunk belé így vagy úgy, tessék a tiéd, tartsd erősen. Kár lenne, na még mit nem felkiáltással legyinteni az egészre, hiszen az újdonság önmagában is izgalmas dolog. Miért, nem?

Hogy a folytonosság arannyal futtatott fonala ne szakadjon széjjel, edzőtábort, másik uszodát, helyettesítést szerveztünk, mert mi is osztjuk a nézetet, a (meg)szakítás mindig fájdalmas történet.

Hapci
Egészségedre! Való tekintettel, az uszoda Március 13-24-ig ZÁRVA! A szokásos tavaszi karbantartás, sikamika és barátai tartanak előre bejelentett felvonulást. Nemcsak kihúzzák a dugót a medencéből, hanem tisztára varázsolják az öltözők falára tévedt lábad és maradék tízóraik nyomait. Jelszavuk a ragyogj csillagom, fényterápiával gyógyít, akár a káprázat derűs időben, a hóval borított hegyek csúcsain.

Ugyebár két hétről beszélünk. Az első, 03.13-17-ig, a második 20-24-ig. Mérhetetlen szerencsémnek köszönhetően, én az első hetet nyertem (debreceni tábor) valami tombolán, a maradék, Gyöngyi nénié lett. Ebből következik, hogy az itthon maradtak kolléganőm idejében tudnak edzésre járni, utána már itthon vagyok, vagyis hozzám. (ha mersz)

A táblázatba rendezett órarend, remélhetőleg segít eligazodni a káoszban.
Az úszások mindegyike a Pascal fürdőben, (fedett 33-as) futások a KSI-ben lesznek.
A Debrecenbe utazó versenyzőkkel személyesen beszélem meg a tudnivalókat.

 

Edzés Gyöngyi nénivel Március 13-17
Időpontok
Hétfő
13.
Kedd 
14.
Szerda 
15.
Csütörtök
16.
Péntek
17.
15-16 ó
 
úszás
Nemzeti 

ünnep
úszás
 
16-17.30 ó
futás
 
 
futás
17-18 ó
 
futás
futás
 
 
 
Edzés velem Március 20-24
Időpontok
Hétfő
20.
Kedd
21.
Szerda
22.
Csütörtök
23.
Péntek
24.
6-7 ó
úszás
 
úszás
 
 
15-16 ó
úszás
úszás
 
úszás
 
16-17 ó
 
 
futás
 
futás
 
 
Pascal

Térkép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.