Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megérkezés

Itt ülök a stégen. Aludni készülő Nap, zöld hullámok. Gyerekek tőlem pár méterre egy másikon, vidám nevetésük ide hallik. Egyszer írtam már a megállított időről... Ezek a pillanatok azok. Mikor azt szeretnénk, hogy sose múljon el. Küldök belőle haza.
Sima utazás, néhány zacskó keksz bánta csupán, hamar elszaladt. Földváron már várt a fogadó bizottság, Gyuri bácsi személyében, aki megmentett minket a cipeléstől, mert szekérre hányta a motyóinkat, mi csak úgy lazán. Nem túl tágas kis faházak, a márványborítás itt-ott minha lepattant volna, de valami mosoly lebeg a tábor felett, és tudod hogy van ez, ha rádmosolyognak, te is visszanevetsz. Mire kettőt szóltam volna, már benn is ültünk az étteremben, welcome drink helyett, Isten hozott ebéddel leptek meg, (csak vacsit rendeltünk).

Ébéd után sétára vettük a figurár, irány a földvári strand. Még szép, hogy az öttusás fejest ugrik, szóval felavattuk a Balcsit, és ennek örömére csapatokat is választottunk, úgy néz ki, a Hekkszett, Vízipisztoly, SP, (Sajtos Palacsinta) és a Sügér névre hallgató csapatok vívnak majd ádáz csatát. A Wi-Fi akció egyenlőre nem működik, ezt a pár sort most a vendéglátómtól írtam, és hát nem illik sokáig időznöm. Meg ideje van néhány esti dalnak is. A Földvár felé félúton szerepelni fog a műsoron :)
Jó éjt Nektek is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

napi beszámoló

(Gyurka Dóra, 2011.06.28 07:42)

Köszönöm! Számítok a többi nap történéseire is! Így egy kicsit mi is ott lehetünk...

Re: napi beszámoló

(Gyula bá, 2011.06.28 19:30)

Igyexem :)

naoi beszámoló

(Vigh Zoltán, 2011.06.28 12:06)

Szülőknek is foglaltál pár faházat? :-)
Ja, a napi beszámolót, minden gyerekre és órára lebontva kérjük... :-)))
Jó nyaralást!

Re: naoi beszámoló

(Gyula bá, 2011.06.28 19:28)

Hely még van! Fúúú, nem eccerű, de rajta vagyok :)