Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi jöhet még

Mi várható még? Remélhetőleg fényes jövő. Azon belül az év hátralévő felében, hol leselkedik valami ugrásra készen, kopogtat váratlanul a meglepetés erejével és dönt hanyatt, miközben a fal adja a másikat. Az megvan, hogy a képzelt mindig felette lebeg a valóságnak? Jó lenne oda se érni, de jöjjön minél később, addig legalább tart a hit szebbről, képzelt győzelmekről, megmászott falakról. Át, bele és benne élni viszont nemcsak muszáj, hanem választani se lehet mást. Csörög a vekker, igazi, vagy a belső és kénytelen vagy színre lépni, otthagyva az álom édes ízét… csúcs, mikor fordítva játszik, a legmerészebb remény csak halvány képe az igazinak, úgy magasodik fölébe, mint delelő Nap a tegnap árnyékára. (néha)

Egy ehhez hasonló, minden képzeletet simán kenterbeverő eseményre, vagyis mindjárt kettőre szeretném felhíni a figyelmetek. Időrendi sorrendben először a Mikulás Kupa háziversenyre, a Miki ünnepének hetében. Kicsiknek, úszás - futás - tornatermi akadálypálya, nagyoknak is, csak tornaterem helyett lövészet szerepel majd. Így lesz kettőből máris háromtusa, mert ugyebár, három a magyar igazság, már csak kettő kell még ráadásnak és meg is vagyunk, ami az öttusát illeti…

Családi váltó a másik. A decemberi két ünnep között szülők is beszállhatnak a versengésbe, edzettség, vállalkozó szellem, valamint próba szerencse alapon. A tavalyi szerényebb létszámot kicsit meg kéne erősíteni, hogy a több éve tartó hagyomány odaérjen, ahol dacolva állhat a feledés homályos igyekezetével szembe. (Régi? Ja. Öreg? Aha. És…?)

Részletek később

Utóirat:
Semmi nem tart örökké. Öttusa, az öttusázás sem. Jössz mész. Manapság inkább mennek. Kevés - a gyerek az edzésre járás a győzni akarás a hit az álmok az erő a kedv - Kevés!

Kérdezem
Hová lett
Benned bennem
Valami
Ne csak álom
Hanem az igazi

Jó reggelt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.