Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikulás Kupa 2018 - Eredmények

Három felvonás, plusz a ráadás, ez volt idén a Mikulás.
A nagyok (mondjuk mihez képest) célba lőttek még mindennek a tetejébe, mely a remekbe szabott finálét jelentette. A jöjj el kedves… satöbbi, ezzel a magánszámmal hódította meg újra a hálás közönséget lelátón innen és túl, pom-pom lányok lengettek búcsút, sercegett a tű pár sóhajszerűt a lemezen, aztán lejárt a szerencsétlen. A polc aljára suvasztva, ha a por be is takarja, jövőre lefújjuk majd róla. Várni és dalolni, mindig van mit, Télapó itt van, lesz, mert a szokásnak hatalma van, és mi meghajlunk előtte.

Ó te csodás verseny! Mit érne a tudás nélküled? Edzünk, mint állat és sehol a megméretés?! Komolyan mondom, ennél szörnyűbbet elképzelni se tudok, hiszen akkor belénk ragadna a temérdek izomerő, tökéletes technikával végrehajtott mozdulat, a látványelemekről nem is beszélve. Üresség kongana, unalom űzne, a java nem hátra volna, hanem sehol, és mikor versenyláz se fűt már, bizony kihűl a vajas kenyér. (is) Nemcsak sportról, még csak nem is az öttusáról van szó, hanem úgy általában… a tanultakból szerzett tudást, mérni, megmutatni, összevetni kell! Mondjuk azért, hogy ebből is tanulni lehessen, no meg a siker íze kedvére.

Milyen lendületből jutsz át felette, hogyan kell bedőlni a kanyarban, a bukfenc guruljon, (a nyekkenés se rossz, csak kicsit lassabb) a fejes mitől nem pottyanás, célgömb nézőke, fekete alja közepe… telitalálat!
Előtte utána képek. Izgalomtól lázas tekintet, megkönnyebbült mosolygós. Feloldozás. A jól végzett munka öröme, túl vagyok rajta súlytalanság, mind-mind a versenyek, a létezésünk részei. Direkt így találták ki, lefogadom.

Story: Felrántotta békatalpát az úszóversenyre, azzal jobban lehet hasítani és különben se mondta senki, hogy tilos. A népek óvást kiáltottak. Óvadék ellenében békatalpmentes szabadlábra megbocsájtva napirendre tértünk felette, és együttérzésünk jeléül, mellette.

Az eredményjelzőn látható számok, az adott versenyszámban elért helyezést jelentik. Ebben az esetben pedig, kevesebb a több. Itt elég az alig.

Eredmények  ITT 

Tudtad? A családi váltóra kifogást kár lenne keresni, mert nincs rá. Találkozunk 28-án, gyertek sokan, és még egy páran!

Viszlát Miki

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.