Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikulás kupa eredmények 2014

Ez az. Hát erről beszélek! Jönni látni győzni, ahogy a csillag megy az égen, szépen vidáman harcosan, különben, hogy a bánatba születne cserebogár, lenne szavakból mondat és a viszonylag ritkaságszámba menő, egy meg egyből három?! Van egy különleges íze a házibajnokságnak, olyan nagyi receptje féle, mert a világverseny egy dolog, hasra is esünk tőle, de ami házi(!) mint például a kolbász, a pálinka, videó… na ugye! Nekem is betelt a fényképalbum a hasonló emlékek raktárában és úgy villannak elő százéves történetek a múltból, hogy még hangja is fülemben cseng. Mérhetetlen jókedvemre árnyékot, csupán az vet kissé, a következő Mikulás kupára megint egy évet várni kell, ám szerencsét a szerencsétlenségben maga az idő szolgáltatja, mert  nála gyorsabban nem szalad senki...

Szerdán a kicsik,  tekintélyes 25 m úszással egybekötött, maradj életben életösztöntől vezérelve hasítottak a víz alatt felett, (kinek mi az erőssége) majd testületi vonulás után, a tornatermi akadálypályával látták el egymás baját. Az ominózus bukfenc okozott csak némi gondot a beszédülést követő, hova tűnt az út a lábam alól, avagy maradj talpon kisapám, mulatós egyvelegében.

Másnap a nagyok szereplésével folytatódott a jöjj el kedves várunk rád, küzdelemre hívogató. Egy kő sem maradt kövön, annyi szent, s a csík, amit húztatok, rajzolt szíveket a szívekbe. Öröm, köszönet, meghatottság és társai, veregettek hátba, jól van öregapám, lesz itt még, aminek jönni kell!
A nagyok lövészete végül nem került számításba, hiszen a kombi bevezetése óta a körökben mért találat, már boldog nyugger korát éli.

Csapatváltó zárta a futó úszó számokat és, bár fantáziadús nevekkel  ruháztuk fel őket, ( 1, 2, 3… csapat)  alkotó tagjaik elvesztek a pelyhes fehér hóban…

Virgács nem jutott, csoki annál inkább!
El ne feledd, bakancsot az ablakba…

Kicsik eredménye   ITT 

Nagyok eredménye   ITT

Mindegy, csak csoki legyen

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.