Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikulás Kupa és ami mögötte van

A nap kérdése: mit hoz a holnap? Már a gondolatával is gyémántot lehetne vágni… Igazából mindig ott motoszkál bennünk, hol halk sóhajban tör utat magának, hol csak tudat alatt járja reményteli táncát. (kettőt jobbra kettőt balra, sej!) Néhány fejlett kultúrában - sok ezer év tapasztalatának köszönhetően - arra esküsznek, nem kell mást cselekedni, minthogy tenyeredbe csapsz, ügyesen összedörzsölöd, és ártatlan képpel vigyorogva bámulsz fel az égre, s már hull is fejedre a csillámpor. (vagy valami hasonló) Lényeg a várakozás! Ugyan a valóban bekövetkező, legtöbbször alatta teljesít a reménynek, ám ritka kivételek alkalmából, képes túlszárnyalni legmerészebb álmainkat is.
Az alábbi híreim, ékes bizonyíték erre, mert ami a most szemed elé tárul, meghalad dús fantáziát, képzelet netovábbját és egy rakás színes lufit, mikor az árus nem kis döbbenetére elszabadul és emelkedik, csak repül, repül a felhők feletti ragyogó kékségbe.

Kapaszkodj!
Szóval hitted-e volna? December 6-án, szerdán Mikulás Kupa! Minden egy helyen. Tanfolyamos, versenyző, fiú lány, népes szurkoló tábor a világ számos országának képviseletében. 16 órakor futás, 17 úszás, 18 tornaterem. A távok riasztóan kedvező mennyiségben, igazodva a mérhető, avagy mérhetetlen tudáshoz, úgy általában de azt mindenképpen.

És ezt még lehet fokozni? Nálunk ezek mennek, tehát simán.
Dec. 29-én, pénteken 15 órakor Családi Váltó! A nem elhanyagolható lényeg, a három főben rejlik, melynek összetétele szabadon választható. Virgonc nagymamáktól a sportos házmesteren át, a volt és jelenlegi tanítványokig korántsem bezárólag adódik a lehetőség, a hagyomány, a miért ne és a nesze neked valahány spektrumában.

Mindkét eseményen teltházas jelenlétre számít az egyszemélyes szervező bizottság, (vajon ki az?) tenyér össze, dörzsöl, bámul (a fentiek igazául) barátom, legyen neked már most Karácsony! (grátisz)

Ja még!
A téli szüneti edzés, ha csökkentett óraszámban is, de létezően, ott van a fa alatt, tenyerünkbe és szívünkbe zárva, pont ahol lenni kell... mert a fény, látszva emlékeztet a láthatatlan fényre (jelentsen ez bármit is)

Télapó itt lesz!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.