Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikulás Kupa

A napok láncolatának gyöngyfüzéréből, annak egy különösen szépen csillogó darabjáról szól az alábbi bejegyzés:
Télapó itt van! (lesz) Nem az, amelyik virgácsot és társait teszi a szépre suvickolt bakancsodba, hanem sportimádó, aki a Mikulás Kupát hozza. Neki köszönhető, hogy időtlen idők óta, az évutó háziversenye megrendezésre kerül, még hacsak, de egyenesen dúl, akár az érzelmek vihara, a lent és fönt ellentétében, mégis kerek egésszé összeálló, óédesistenem szerű valami. Ugyan jégből a szakálla, hó a cipője, de a teli zsákját százfele vitte és viszi most is, minket sem kihagyva, reményeim szerint. Mert ez a - nevezzük kiírásnak - beharangozó, akkor tölti be a szerepét és juttat a jóból, ha ott toporogsz e fényességes napon várakozással teli, hogy szereplésed felkerüljön mindenidők legjei közé. Elbujdosni a verseny elől a bűnesetek kategóriájába tartozó komoly véteknek minősül, súgom ezt azon dévánkozóknak, akik netán megúszásra hajaznak. De miért tenne ilyet bárki, hiszen ahogy a dalban, úgy mi is, várunk rád kedves öreg háziversenyünk. Mert névadója, a jégszakállú Télapóka!

Időpontok: December 8 - 9 - 10 (kedd szerda csütörtök)
"N" mint nagyok, kedden egyéni, két távon: 100 és 200 m úszás, valamint 800 és 1600 m futás. Csütörtökön (a helyszínen lévőkből verbuvált) váltócsapatok.
"K" mint kicsik, a szerdai napon 50 m úszás, majd tornatermi akadálypálya.
Drukkoló közönség egészen jól venné ki magát…

MIKULÁS KUPA
 
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
15 ó
Felkészülés
N:futás
 
N:futóváltó
Ünneplés
16 ó
N:úszás
 
N:úszóváltó
17 ó
 
K:úszás
 
18 ó
 
K:tornaterem
 

A Családi Váltó, amiről majd még külön említést teszek, a két ünnep közötti időszakban lesz esedékes. Addig is hulljon rátok pelyhes fehér hó, vagy amit szeretnétek!

Eljöttem hozzátok

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

időzavar

(M_Eszter, 2015.11.26 23:16)

Szia Gyula! A dátum nem 9-10-11, hanem 8-9-10.
Szerintem :-)
Üdv, Eszter

Re: időzavar

(Gyula bá, 2015.11.26 23:21)

és tényleg :)