Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK. I. ford. (2 tusa) MK. II. ford. (3 tusa) EREDMÉNYEK

És eljött! A nap virradása nem áll messze az igazságtól, hiszen, ha jól belegondolunk, mindig ezt teszi. Egyszer csak felvirrad a maga szépségével, összes rejtelmével, s kérdi: no mit hozok ma néked? Mi állunk ott bután, mert nincs az az emberfia, ki válaszolni tudna rá. De miénk a remény, hogy szép és jó lesz, máskülönben szegény kedvünk odalenne, akkor pedig lőttek az egésznek. Nélküle hová a mozdulat elindulni, tenni, érezni, örülni…? Vannak azonban különleges, nevezetes napok, minek eljövetele, hovatovább felvirradása, nem egy a sok közül, hanem mondjuk, hogy valami igazán nagyot mondjak - verseny nap! Ha pedig az egy Magyar kupa forduló, képes akkorát szólni, amibe beleremegnek a falak, a világ népe egy emberként kapja fel a fejét, ajkukon az ámulat ó-ja kerekedik mintegy tátva, és leesett állak koppanása söpri fényesre a pillanatot. Csoda hát a majré, kiemelten a jaj, esetenként juj, (vagy egyszerre mindkettő) ránk szabaduló rettegése? Dehogy, nagyon is rendjén való! Kicsit kell csak igazítani rajta, s máris egészséget tápláló, boldog izgatottsággá mosolyodik. Így aztán nemhogy kettőz, de sokszoroz, például erőt. A kezet-lábat gúzsba kötő pánikhangulat, nem a legszerencsésebb változata az "állj ki magadért" különböző fajtáinak.

Mindent egybevetve, nem erről a versenyről szólnak majd a KSI öttusa híres napjai. A vaskos emlékirat lapjai között azért olvasható lesz néhány szenzáció:
Azzal az elhatározással indult neki az úszásnak, inkább végigfut a tetején. (mármint a víznek) Az első lépésig úgy nézett ki menni fog ez, de nem a szilárdságáról híres a nyomorult… Talált, süllyedt... (egy próbát megért)  
Alul benyúlt, felül becsapott. Hé, az úszótáv célba éréséről beszélek, mikor oly ügyesen verte át az időmérőt, hogy képes lett a rosszabb időt mérni ijedtében.
A kemény futás bizony grimaszt rajzol a képünkre. Mosolyalbumba viszonylag ritkán kerülnek  ragasztásra, kivételt képez a vigyorogva futás esete. Ez úgy megy szembe a természet törvényeivel, hogy lassan újra kéne gondolni a fizikát.
Debütált az új szerkó is! Na jó, kicsit megosztotta a közvéleményt, az a része különösen, ami a hol van kérdés körül keringett. Edzőknek bezzeg, a tanítvány meg smafu? Tudod, tesztelni kellett, bírja-e az ácsorgást, és futni benne neked már gyerekjáték legyen.

A jó hírek közé tartozik, a van hova fejlődni lehetősége. Képzeld el azt a szörnyűséges óborzalmat, mikor már annyira penge vagy,  hogy a fejlődés útvonala csak visszafelé vezet!

Kéttusa eredmények: ITT

Háromtusa szintén eredmények: ITT

Asztaaa...!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ranglista

(M_Eszter, 2015.04.21 10:13)

A ranglistát nézve látom, hogy az U10 lányok csapateredményét nem vetted figyelembe. A szövetség valóban nem tette fel a honlapra, illetve nekem azt írták, hogy nem is lesz csapatverseny ebben a korosztályban (szerintem hülyék). Mégis, az Emma-Julika-Törincsi Lilla trió első lett csapatban, és ezt még ott Fehérváron ki is nyomtatták... Köszi ha esetleg figyelembe veszed ezt mégis!

Re: ranglista

(Gyula bá, 2015.04.21 10:33)

beírtam :)

Re: Re: ranglista

(M_Eszter, 2015.04.21 10:39)

Köszi! :-)

híres nap

(M_Eszter, 2015.04.20 09:06)

Nekünk azért híres volt ez a szombati nap :-) Van egy mérhetetlenül boldog kis tanítványod! Ehhez pedig Te is nagyban hozzásegítetted. Köszönjük!

Re: híres nap

(Gyula bá, 2015.04.20 09:26)

a kivétel mindig erősíti a szabályt
:)

:)

(:), 2015.04.19 21:23)

EREDMÉNYEK : http://www.pentathlon.hu/results/201504/H1509.pdf

Re: :)

(Gyula bá, 2015.04.19 22:47)

:)