Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK. I. Forduló Egyéni és Váltó - Kiírás

Kezdődik! A lényeg. (mert mi más) Azonkívül, sava-borsa, színe-java, teteje és kitudja még milye a sportnak… a versenyzés. Lehet megmutatni mennyit ér az annyi, küzdeni keményen, becsülettel, elérni, odaérni valahová, ahol a part szakad, vagy épp keletkezik a semmiből. Tágul a tér, sorra nyílnak azok a bizonyos kapuk, melyeken, ha nem kopogtatsz, fogalmad se lesz, hogy léteznek egyáltalán, és különben is… hol máshol érezhető jobban a munka sikere, a legyőzött démonok feletti mámor, dobogó tetejéről kitáruló látkép, és akkor még az egyre másra születő egyéni csúcsokról nem is beszéltem, ugye?

MK. I. Forduló. Mert róla van szó, az idei első versenyünkről. Javaslom, tedd le a névjegyed, tanulják, féljék csak neved az ellenfelek! Az ott a csávó, kinek közelébe se lehet érni. Még szép, ő KSI-s, így már érthető. Elődök sikerei nyomában, az út kitaposott, szinte visz a hátán, ha ügyesen kormányozod. Magától nem, de magadtól mindenképp.

Kiírás. Jól ki is írták, annyi szent. Már-már tökéletes. Benne ragyog a hol, nemkülönben a mikor, ennél többet várni sem lehetne. Némi módosítást követően, péntek, vasárnap a NAP, ami az én csapatomat illeti. Egyéni, s a váltó, köztünk a nagyobbak játszanak szombaton, de nem jártatom a számat, mindez olvasható a garantáltan eredeti kiírásban.

A rajt előtt egy órával  érkezés, mit sem vesztett ezer éve törvénybe foglalt érvényéből, jaj az elkésőknek! Busz fél hétkor indul a KSI-ből mindazokkal, kik segítségre szorulnak. És hát hajrá mi! Életük első kéttusa versenyén indulóknak, különösen. (ez ám a tiszta lap)

Kéttusa egyéni (péntek) ITT

Háromtusa egyéni (szombat) ITT

Váltók (vasárnap) ITT

Tavaszi hajtás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.