Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.3. Kéttusa és MK.1. Váltó - Eredmények

Hát ezek a megszólalások, de tényleg! Biztos úgy lenne helyes, ha valóban értékelném a látottakat… például Zsuzsi hol kanyarodott ügyesen, vagy épp miért volt lassabb a gyorsabbnál. Valószínű elvétettem a kijelölt utat régen, és azóta sem találtam vissza, csak bolyongok itt a mesék földjén, ahol pont fordítva van az egyenes, viszont habbal a tetején.
Írom, ahogy eszembe jut csukott szemmel, aztán ami kisül belőle, az egy igazi kakukktojás. Olyan mese habbal féle. Kérsz egy harit?

A feladat az, ami fent van, és érte kell mászni, erre utal a fel, a szó elején. Továbbiakban az adat jelentése: a derék akarat tesó. Szó szerint. Tudományos elemzések levéltárában bukkantam rá, a Hihetetlen történetek és a Kutyából lett szalonna esete, közé szorulva.
Na, igen. Lépten - nyomon, valami megoldásra vár. Agyalni kell rajta, meg veselkedni, néha azonban - kerülve a túlagyalás veszélyeit - hagynod kell a csudába! Fölösleges felépíteni, ha már fel van. Illusztráció: Hajtani kell versenyen! A hogyan mikor meddig, másodlagos szempont, a mindent bele mögött…
Felér. Felszáll. Feltör (Felhő)… folyton ez a fel. Mindig oda vágyunk, valami fölé, fel magasra, mert ami lent van, az kevés. Mászni kelljen, nyújtózni, küzdeni érte. Mikor sikerül, megérinted, s ő megérint téged. És kezdődhet a tánc!

Legyen valami konkrét. Tetszett a hozzáállás, láttam igyekezetet, elszántságot, és ez a lényeg. A többi nem számít…

Szombati kéttusa eredmények:  ITT

Vasárnapi váltó szintén eredmények:  ITT

Így írunk mi

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Feltörésre várva

(M_Eszter, 2016.06.12 22:33)

Van az úgy mostanában, hogy a sok kevés. Még az akarás is kevés (pedig abból is van sok). Rengeteg munka, idő, elszánás, reménykedés, de-hát-mostmár-egész-sokat-javítottam... És persze kamaszkodás, és bohóckodás, anya- és edzőszomorítás, de közben nagyon is tudatosan már valahova előre nézés. Csak aztán az a relatíve sok, az kevés. Könnyekre elég. Annak drukkolok, hogy kitartson a tűz, az akarás, a szorgalom, hogy egyszer felér, hogy nem hiába akart. Köszönet, ha segíted őt, őket ebben!

Re: Feltörésre várva

(Gyula bá, 2016.06.13 10:30)

Halvány plusz, mínuszos kicsengéssel... máshol van a nyeremény, amit a sporttal érhet el

Re: Re: Feltörésre várva

(M_Eszter, 2016.06.13 12:30)

Hát...ezzel a rébusszal azt hiszem nem sokra megyek :-) A másholt egy 10 éves még biztosan nem látja. Csak az itt és most-ot.