Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.I. forduló, eredmények

Székesfehérvár. Magyar Kupa első forduló. Itt ott napos, helyenként felhős, olyan vidáman szomorkás, és tapasztalatokkal terhesen könnyed, évszaknak megfelelő, a napnál is világosabb ideje volt a tegnap holnapjának.
Irénke a helyi takarító néni: Úristen, micsoda tömeg! Holnapig se végzek az tuti. Én mondom Mancika, idegyűlnek ezek, az ember meg nem győz összeseperni utánuk. Mit? Hát ezt a sok izét... Fején tetszett találni! Ennyi izével nem eccerű, de tényleg. Mert mit keres itt ennyi úszó? Éjjel-nappal Budapest, ja nem, az egy másik, szóval reggeltől estig edzésre járunk, fejlődés meg sehol, a bíró spori kihirdet, aztán kiállít. Na most élet ez, kérdem én. Szerintem pont igen. Rutinos tanító az öreg. Elfogadásra, kitartásra nevel és arra még, a holnap attól szép, hogy nem tudjuk mit hoz, a várakozás boldog izgalmát ajándékozva ezzel. Eszébe sincs megfosztani attól, sikerülni fog, csak akarnom kell!

Szolgálati közlemény: A jövő heti debreceni edzőtábor ideje alatt, helyettesítő kollégáimnak hála, az edzések szinte zavartalanul működnek. A némi változást hozó időpontok az uszoda bejárata előtt lévő "spanyolfalra biggyesztve" láthatók.

Nagy utazás. Pihentnek tűnsz, mintha a régi volnál, ott van a tűz… mert szítani vagyunk, amíg lélegzünk. Fújom én is. A dalt. Páran Debrecenben, páran itt, párás szemekkel… de fülig érő szájjal!

Eredmények  ITT

Ne feledd nyomon követni a Ranglistát!

Fújom én is

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fényképek

(Gyurka Dóra, 2014.04.21 14:02)

Sziasztok!
Kérlek, tegyetek fel pár képet!
Előre is köszönöm!
Dóra

Re: Fényképek

(Gyula bá, 2014.04.21 18:18)

Honlap-facebook ablak(om) s ott láthatod...

Re: Re: Fényképek

(Gyurka Dóra, 2014.04.24 09:18)

Kösz! A megszokott linket kerestem itt...

Budapest Anyácska utca

(Véberék, 2014.04.13 08:57)

Szia Gyula jó a bejegyzés.Szeretném megkérdezni hogy a Hétfői indulás pontosan hány órakor van? Elfelejtettem tegnap megkérdezni üdv Jani

Re: Budapest Anyácska utca

(Gyula bá, 2014.04.13 09:27)

:) Ind.: 7.29, Találkozás 7.15, Zugló v.á.