Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.I. Forduló egyéni és csapat-Eredmények / Sz.fehérvár

Rutinból sosem lehet annyi, amire azt mondhatnánk, fölösleges. Gyűjtögető életmódunk raktárában, ennek is megvan a doboza, és bárhova repít fapados járat, vagy a hatos villamos, mindig jól jön, ha felbukkan egy ellenőr… túlsúlyt se kell fizetni rá, mert nem kilóban mérik, hanem olyan hogyishívjákban, ami csak a szemekből olvasható. Ellentétben a riadtan gúvadt állapottal, itt magabiztosság csillog, mely rögtön fényt derít a megoldásra, s libbensz túl a nehézségen.

A libbenés persze a gondolati könnyedségre vonatkozóan hasznos, még a mozdulatok ebből fakadó légiessége is üdvözítő, ám ez nem jelenti azt, hogy libegve-lebegve teljesíted a távot. Ott forrni kell a víznek, égni a futópálya talajának, hiszen a száguldás mellékterméke, így fejezi ki elismerését.

Mellékhatások tekintetében kérdezni, magadtól a legjobb, a végső választ megadni, úgyis neked kell. Például: Mennyire szerepeltem jól az egytől tízig skálán? Amennyiben öt fölött van, az sokkal jobb, mint a három, de javítani rajta nemcsak kötelező, hanem szebben is mutat a polcaid között. Ez volt hát a bevezető, a javított változat pedig legyen a következő! (Neked tízes? Szóltam én egy rossz szót is?)

MK.I. kicsik (péntek)  ITT

MK.I. nagyok (szombat)  ITT 

Jegyeket bérleteket

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.