Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.I. Forduló Mór - Kiírás

Nem fogod elhinni. Az a mérhetetlen szerencse ért, hogy közzé tehetem az idei első versenyünk kiírását, téged nemkülönben, mert részt is vehetsz rajta. Jónapot kívánok! Így kívánja az illendőség, meg valahogy ilyenformán kéne beköszönni. Tudja már az ellen, kihez van szerencsétlensége, tiszteletet ébreszteni, neved megtanulni, mindjárt az elején. Igen, az elején vagyunk, tiszta lappal, a bizonyítás tarka lehetőségével… magadnak. Bátran, mindent bele alapon és akkor elég az annyi. Kábé.

A tervezett fehérvári helyszínt lecserélték és lett Mór helyette. Nem a világvége, (az a szomszédba van) gyors medence, iramodásra alkalmas futópálya, ami pedig téged illet, erő, annak tartaléka, jószerencse, valamint, hogy semmi ki ne maradjon, tűz, hév, amitől mindez lángra lobban.

Busz ezúttal nem lesz - velem legalábbis - tehát az utazás egyéni szervezést igényel. Összebeszélni akár hasznos is lehet, nálam van még hely a csomagartóban, ilyesmi.
Sportorvosi engedélyek még pár nap, szaladjatok utána, amennyiben netán. Nekem hozzátok be minél előbb.
A Paskálban találkozunk, gyertek időben, az edzéskezdés előtt min. negyed órával. Jön a verseny előtti célegyenes, ne maradjon ki alkalom, miért vesszenek másodpercek, ha nem muszáj.
Fizetni valók: (aki még nem) tagdíj-tanfolyam, versenyengedélyek (1000 Ft/év)
A Laser Run vasárnapi fordulóján csak azok vehetnek részt, akik már járnak lövőedzésre!

E fenti felsorolás mindegyike - intelem
Legyél velem, ha kérhetem…

Szombat (egyéni-csapat)  ITT
Vasárnap (Laser Run)  ITT

Hévvel Pomázig és tovább

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.