Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mk.I. Váltó és Mk.II. egyéni - Kiírás - Székesfehérvár

Az információ hatalom, ugyebár. Nos, ezzel a hatalommal ruházlak fel, abban reménykedve, hogy annak erejét szereplésed irányába kormányozod, és segítség lesz majd, ha fáradni látszol. A kiírás (mert erről van szó) nem véletlenül tartalmazza a rajt időpontjait. Tudjad mikor kell maxra járatni magad, és a szerteágazó kicsi figyelmeid, kóborló energiák, hogyan fókuszálnak majd, csak és kizárólag a feladatra. Esély így lehet lehető legjobb teljesítményre, amit a földön valaha elkövettek. Míg mások bágyadtan téblábolnak a zajos kavargásban, te, a koncentrált erődnek köszönhetően, robbantani vagy képes és úgy hagyod állva az ellent, mint biciklisfutár a kirakatbabát. Mire felocsúdnak, az érmed már vitrinből integet a kiállításra érkező rokonságnak.

Ez a fókuszáló képesség a rutinnal társul, hozza magával a versenyzői tapasztalat. Nyeretlenség zöldjéből még viszonylag nehéz, de hát mi nem az a kezdet kezdetén? Viszont ezeket az alapnak szánt gondolatokat nem árt fejben tartani. (ha van még hely benne ilyeneknek)

Szerdán váltó, másnap sima kéttusa, plusz tavaszi szünet, mi jöhet még úristen! Sok-sok várakozás a szépre, néha el is jön, és akkor mulassunk, mintha sosem lenne vége!

A sofőrszolgálat újra a régi! Járat indulása 7.15-kor esedékes a KSI-ből!

Időpontok:
Váltó (szerda)  ITT

Egyéni (csütörtök)  ITT

Csak tekerni kell

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.