Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.II. Egyéni, MK.I. Váltó / kiírás

Kettős rangadóra hív az előttünk álló hétvége. Ugyanaz és mégsem. Izgalmas benne az, hogy, bár tudod mi fán terem, mégis mindig más az adott pillanat. Aznap épp hogyan hat rád a felhők vonulása, vagy az akármilyen viszonyok megfejthetetlen áradata(?) Nos, nem árt ilyenkor feldobottnak lenni. Néha elég csak úgy csinálni mintha, és a kis butuska énünk máris bedől a cselnek. Teszi amit ilyenkor szokás, vagyis dalra fakad. Hogyaszongya: fel-fel vitézek a csatára… valami ilyesmi, s belovagolsz a tett színére.
A kezdetek kezdetén, egy tisztázandó kérdésre kell választ találnod, mégpedig arra, fiú vagy-e vagy lány. Később aztán, ahogy sokasodnak a múltba hagyott események, derül a fény a homályra, és a merre hány óra sem fog előmerészkedni rejtekéből. A tudatosság magasiskolája ad majd kitűnő bizonyítványt és velejáró hatalmat. Mert látod, érzed és tudod! Minden rezdülést, mindent, mi ahhoz kell, hogy a legjobb lehessél.

Drága barátaim, kedves egybegyűltek, Irma néni! Ennyire futotta az eső után köpönyeg című, a "ki ne tudná már hánykor és hova" szabadtéri előadásának ősbemutatójára. Józsikám, függöny. Mi? Függöny! (süket)

Én azért visszatapsolom… a kiírást

Egyéni (szombat)  ITT

Váltó (vasárnap)  ITT

Eső után... vagy közben?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.