Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.III. F. Eredmények/ Értékelés

Derű és ború. Fenn az égen, és az eredményesség tekintetében, egyaránt. Hol kisütöttem, hol meg a könnyeim áztattak. Az úszásokkal voltam kevésbé elégedett, a futással már sokkal inkább. Na de nem volt uszodánk! Fogjuk rá, ezért sikerült kevésbé, mert indokot találni muszáj, ha magyarázni vagyunk kénytelen a bizonyítványt.

Hárman versenyeztek először : Adél, Ádám, Morisz. Gratulálok nektek, ügyesek voltatok. Morisz érmet nyert, Adél messze túlteljesítette a vártat, Ádám pedig életben maradt!
Kiemelném még Zotyót, először nyert versenyt egyéniben! Akkorát futott, hogy miatta mászhatok négykézláb...Noémi úszó és futóteljesítményét, Boti remek hajráját, N. Réka szárnyalását, Manó, rajt-cél győzelmét, Cinti küzdőképességét, Ákos tanári bemutatóját a rekortánon, és majd a Tippmix versenyt olvasva, ti is látni fogjátok, sokkal jobbat nyújtottatok, mint amit saját magatokról hittetek.

A verseny jegyzőkönyve ITT látható.

A kiegészítés! Elfelejtettem, pedig feledhetetlen volt! A népes Old boys/young girl versenyen, szinte csak KSI-s szülők álltak rajthoz, és elsöpörték a felhőket is az égről. Büszke vagyok rátok! Hiába na, edzőnek lenni, tudni kell :)

 

1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

és az old boys-girl?

(Hajabácsné Linda, 2011.05.28 19:41)

Kedves Gyula!

Én pedig kiemelném, hogy az "öreg" mezőny 5 fős mezőnyéből 4 KSI-s szülő volt, sőt talán mindenki a TE tanítványaid szülei!
Gratulálok nekik, különösen az egyetlen "Női Old boys"-nak! Ezt nem én találtam ki, a rendezőktől kapta ezt a megtisztelő fából vaskarika címet!

Kedves Heni!

Ide küldd légyszi a képeket: hajabau@freemail.hu

Nagyon köszi, Linda

Re: és az old boys-girl?

(Gyula bá, 2011.05.28 19:45)

Tényleg!
Javítom...:)

Balázs

(B. Ákos, 2011.05.31 21:27)

Szerintem a Balázs is nagyon jól futott,úszott, ő nem lett kiemelve,de rekordot teljesített mindkét tusából.Köszönöm a dicséreteket(Gyula bácsi,Réka)!! =)

Re: Balázs

(Gyula bá, 2011.05.31 21:32)

Igen, igen. Ha már én elfelejtettem, te megtetted!
Egyet is értek veled :)

MKIII

(N. Réka, 2011.05.29 09:42)

Köszönöm a dicséretet! Remekül futott szerintem még Cinti és Ákos is!

Re: MKIII

(Gyula bá, 2011.05.29 11:20)

Örömmel tettem! Mindig meg tudsz lepni, és ilyenkor mindent megbocsájtok. Cinti és Ákos is, milyen igazad van.

Mai futás

(Gyurka Dóra, 2011.05.28 23:11)

És Manó hogy tetszett?

Re: Mai futás

(Gyula bá, 2011.05.29 03:39)

Nagyon!!!
:)