Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.III. forduló - NKE.2019 - Eredmények

Nahát, valami ilyesmi. Mikor a remény valósáságban is testet ölt, lehet talaj fölött lebegni, úszni benne, fogadni gratulációt, nagyokat nevetni, valamint tartós bérletet váltani a csak így tovább kiváltságosok klubjába. Kattan a zár, ajtók tárulnak széjjel, ami látni engedi, hogyan válik kékre, a felhők feletti ég.

Nem lett minden arany, mégis fénylett, mert az egyéni legjobbad igenis világít. Mások legyőzéséhez, először magadat kell, magaddal muszáj megharcolni! Lehagyni, hogy fáj, hogy nem bírom, meg minden olyan nyavaja, mi lefelé húz és nyomja tele fejedet a minek hamis ígéreteivel. Ne legyen kérdés a minek, hiszen a legjobb válasz erre a csak. A csak azért is!

Sikerült megtalálnom azt a bejáratot, ahonnan a keresett létesítmény a lehető legtávolabb ragyogott. Séta a parkban. De milyen park volt öcsém! Az összes látványelem, mesevilág, minden lépését megérte! Valóban ragyogott, hívott, szájakat tátott…
Pedig sok - sok évvel ezelőtt, abból is visszaszámolva még, napközi táboroztam benne. Úristen, mennyire utáltam! Minden reggel zászlófelvonás, nyomorult salakpályák, szürke beton, sehol a mostanihoz hasonló szépség, gazdagság. Rémes volt.

Napközi tábor rátok is vár hamarosan. Nem lesz, nem lehet szürke, inkább színes, ha engem kérdezel. És amennyiben ez spoiler, hát legyen. Jövünk ide nyáron. Futni, edzeni, játszani!

Eredmények  ITT

Mindig kék

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.