Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.III. háromtusa és MK.II. kéttusa 2016 Eredmények

Inkább ilyen idő, mint jégeső. A csepeliek tudhatnak valamit, mert náluk mindig verőfény ragyog. Kicsit jobban izzadsz, meg hunyorogsz oké, viszont gyakorolni lehet a saját árnyékodon túllépés nehezített változatát. Ha sikerül lehagynod, az már olyan komoly, hogy nem vicc. Felhős időben is lehet, bár az kevésbé látványos…
Szóval volt ez a verőfény, ami cseppet sem ver, csupán verődik szegény, leginkább vissza. Hát ezért csillog a víztükör, arcok mosolya, és persze az érmek színe-java.
Az időjárás nemcsak égi vonatkozásban volt az események szereplője, hanem jártak az idők a stopperórák mutatóin is, hol tovább, vagy épp alig. A hozott szabályok értelmében, a gyorsan járj, előbbre érsz verzió lett honosítva, (tiszta kiszúrás) miatta muszáj repeszteni, ha kedves az életed.
Néztem a befutókat. Páran mintha lovon ültek volna, vágtáztak előttem. Mégis hogyan, ők mivel eszik a nokedlit? De felvesszük a kesztyűt, még ha ránk sül is…

Jóvanna. Volt arra érdemes eredmény, szerény - tisztes - dicső. Éremeső? Mondom, sütött a nap! Mindenfajta esőhöz érni kell. Felhőnek, éremnek… megesik, hidd el!

A szombati háromtusa  ITT

Vasárnapi kéttusa eredmények  ITT  

Árnyékon innen és túl

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.