Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.III. Két és Háromtusa Eredmények - Csepel

Jó kifogás, sose rossz. Állati mázli, hogy mindig van körülmény. Folyton szembejönnek, helyezkednek, és fondorlatos módon tesznek keresztbe a direkt kiszúrás végett. Az egyébként remeknek ígérkező teljesítmény dől dugába miatta, látni engedve, hová értünk volna, ha… de nem. Szörnyű! Süt a Nap, hosszú a medence, tetejébe még nyitott is, ott fú ám a szembe szél! A futópálya kanyarog, huplis és egyáltalán. Az összképpel nem volt baj. KSI-s versenyzők dobogón, mezőny elején, csak az enyéimet érte orv támadás. Rejtélyes kor ütötte fel a fejét, hasfájást, rosszullétet szórt szegény fejünkre, vagy gáncsolt el és kényszerített hempergésre a kanyarban. Ilyenkor kell széjjel tárni kis kezedet, ujjal fenyegetni a baj tényleges okozóját, mert valóban nem rajtad múlott. Igaz, a többiek is itt, de az nem számít. Mák, ez az igazság.
Nem a hajtok edzéseken fontossága kérdőjeleződik meg, ha rosszabbul sikerül egy szereplés, a helyes olvasat így szól: többet-jobban-erősebben! Odáig biztosan, amennyire tőled telik. Határainkat feszegetni érdemes, sámlin ülni a közepén is lehet, ahonnan csak úgy hat a szónoklat!  A „volna-ha” kezdetű körülmények hibátlan magyarázat, végül is „Nincsen semmi rossz az örök semmiben, ha az ember az alkalomhoz illően van öltözve” (W.A)

Az iménti dicshimnusz toldaléka, egy jó hír pluszba: Hamarosan Nyári Tábor! Magyarázkodások helyett, legyen inkább teljesítmény - mindenek felett

Kéttusa eredmények  ITT

Háromtusa eredmények  ITT

Szónoki emelvény

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.