Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.IV. Ford. Eredmények

Hú, gyerekek! Nekem nagyon teccett. (így két c-vel) Mintha majálison lettem volna, nem is versenyen. Napfény, csillogó víz, csupa zöld, na és a kék sárga, hogy el ne felejtsem. Gondolom, ti azért másképp éltétek meg, nektek versenyezni kellett, leküzdeni a távot a kissé meleg vízben, és az ürgelyukkal tarkított futópályán. Széppé persze az varázsol helyet és egyéb történéseket leginkább, ha jól sikerült dolgokkal párosul. Sokan érezhettek így, mert volt jó eredmény szép számmal, ami meg kevésbé, legyen sarkantyú  az oldaladban a következőkre. A sportközösség valahol ott kezdődik, hogy szurkolsz társaidnak, szóval mi elmondhatjuk, azok vagyunk, vagytok. Örömmel látom (hallom) az őszinte hangos bíztatásokat, és nyomában a buzdítástól erőre kapó versenytársat. A kulcsszó ebben a mi kis történetünkben, a "társ". Társak a pályán, pályán kívül, jóban, nehézségben, örömben, vigaszban. A szép volt Júlcsi(!) ad vigaszt, fokoz örömöt, és akárhol is vagy, felemel.

Ugye nézitek a ranglistát? Hányadik vagy, sikerült-e előrébb kerülni, szereztél-e újabb pontot, s van már négy is. Például.

Az eredmények ITT

 

Vagy valami hasonló

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

soponyai.judit@upcmail.hu

(Soponyai Judit, 2012.05.28 11:17)

Kedves Gyula!
Fantasztikus nagy a munka, amit a ranglista készítésével véghez kell vinni. Mindannyian hálásak vagyunk érte. A sok név és eredmény összefésülése rengeteg idő lehet, és mégis mára el is készült az aktualizált táblázat. Lehet, hogy az éremtáblázat még mindig torzít egy kicsit a csapateredmények javára, vagy az éremtáblázatban esetleg Dávid egyéni bronzéremért járó pontszáma nem lett figyelembe véve?
Jó pihenést kívánok ezen az esős hétfőn!
(Micsoda szerencsénk volt pénteken az időjárással)
Üdvözlettel
Soponyai Judit

Re: soponyai.judit@upcmail.hu

(Gyula bá, 2012.05.28 11:29)

Nekem csak be kell írnom az eredményeket, a program magától rendezi el a sorrendet. A táblázatban a versenyek fülre kattintva tetszik látni, hogy beírtam Dávid 3. helyét. Annak idején kértem itt javaslatot, hogyan pontozzak.... kicsit sántít, kicsit savanyú, de a mienk :)

Re: Re: soponyai.judit@upcmail.hu

(Soponyai Judit, 2012.05.28 16:59)

Köszönöm a gyors választ. Azt eddig is láttam, hogy az eredmény szerepel, de az éremtáblázatban az értékelés kicsit tényleg sántít, de addig jó, amíg csak az, és nem a gyerekek.
Üdv
Soponyai Judit

képek és egyebek

(Ágostonék az "F"-ből, 2012.05.25 21:50)

Kedves Sportolók és Csatolmányok (szülök, barátok, nagyszülők….ja és az edzők J)!

A csepeli fordulóról néhány kép a gratuláció mellé! A képek szabadon átvehetők, szerkeszthetőek, az eredeti méretről papírkép is szabadon készíthető! Semmilyen jog nincs fenntartva! (A képek ideiglenesen vannak fent, egy idő után elfogy a hely!)
A képek nagy méretűek, a Picasaban megnyitva az egyes képeket eredeti méretben (kb 4-5 MB) lehet letölteni, amihez meg kell keresni azt az ikont, ami az eredeti méretben történő letöltést teszi lehetővé. Megj.: a simán jobb egérgombos megoldással az eredeti méret nem tölthető le, míg a képre kattintva és simán letöltve web minőségű képeket lehet letölteni (50-200 kbyt)!

Jó pihenést és regenerálódást mindenkinek!

A képek helye:


https://picasaweb.google.com/100698471183219147490/MKIVForduloCsepel?authuser=0&authkey=Gv1sRgCImLuM3Lg8y3DA&feat=directlink

1151 Budapest Anyácska utca 33

(Véber Jani, 2012.05.25 21:09)

Gyula úr azt elfelejteted leírni hogy a rajtszám osztást majdnem lekéstük ezért bemásztunk a strandra amit kisebb sérülésekkel megúsztunk és az Edzőbá így nem maradt le a futásról!!! üdv Jani

Re: 1151 Budapest Anyácska utca 33

(Gyula bá, 2012.05.25 21:13)

:)) Az edző is hibázhat...