Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.IV. Hódmezővásárhely - Kiírás

Hódmezővásárhely. Hej! A következő színhely. Megyünk, ha hívnak, leszünk, ha kell! Mikor utolér. Az eljövetel. Mid van, vidd magaddal, lehetőleg úgy csomagolva, hogy az erőd kerekedjen a para fölé. Csak a jóra összpontosítva, mint az örök optimista, aki tudja, a légy a szobában, épp a kijáratot keresi, nem igaz? Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük, szóval ott állunk a nagy illatos semmi közepén, mindössze elmozdulni, mozdulni szükséges… valami mozgás, legyen valami pezsgés, ez a sport, maga az élet és innentől kezdve, annyi a semminek, mert megszületett a van miért!
Jézusom. Ezt a hetet-havat! Kéretik számba venni, hogy túl az első heti nyári táboron, kissé fátyolos a tekintetem. Valósággal meghatott a végét lezáró pipa, valamint a benne zajlott események okán is emléktáblát kellett avatnom a felejthetetlen sokaságok emlékeinek falán.

Most kivételesen legyél önző. A magad alkotta törvény, az öntörvény, mely jelen esetben azt vegye kizárólag figyelembe, hogy a te szereplésed legyen az első. Nem számít, mások mit szeretnének, furakodj eléjük! Az eredményjelző táblán sokkal jobban mutat, Hékás! Mikor a neveddel kezdődik a felsorolás.

Bár szállásom Makón,
az első napot ünneplő közös vacsi
kötelező! (frankón)

Egyéni verseny péntek  ITT

Váltók szombat  ITT 

Valmi pezsgés

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.