Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MK.IV. Kéttusa - MK.III. Laser Run - Kiírás

Hódmezővásárhely. (Ki mit tud) 1552-ben törökök foglalták el, (most mi jövünk) kapott Európa-díj Becsületzászlaját és volt az év települése, vagyis remek hely, hogy nektek is emlékezetes maradjon.
Formátok nagyszerűségét az első heti nyári táborunkban kalibráljuk tűhegyesre, az attól való esetleges eltérést talán csak a sas szúrná ki, mint szerencsétlen nyulat derült időben a mezei pampákon, de az ellenfelek előtt ez tutira titokban marad. A részletesen kidolgozott akciós tervet, a „jöttünk láttunk győztünk” szerényen megfogalmazott gyakorlatára építettem, ennek tudatában pedig, betartása már gyerekjáték. Megérkezel, szétnézel, bólintsz magabiztosan és nyersz. Tapasztalatot simán, ezen túlmenően minden mást, amire érdemeket szereztél.

A kisebb korosztályokban versenyzőknél még megbocsájtható a pánik okozta riadalom és az ebből fakadó homályba vesző szereplés. No de odafenn a magason, a nálam végzős veteránok között már eljött ideje a villantásnak. Mivel a rutin abszolút mértékben megalapozott, a hajtás olajozott, az elvárás léce is magasan tetőzik. Megugrani megyünk oda, nem igaz?

Felajánlás. A „kétnaposoknak” amennyiben a szállásukról gondoskodnak, utazásukban segíthetek. (grátisz) Indulás 7.15-kor KSI
Alternatív lehetőség, valamelyik légitársaságnál… (is)

Kéttusa szombat  ITT

Laser Run vasárnap  ITT

Mindig magasabbra

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.